KOBNI ZAVRŠETAK DEČJE IGRE! Elektroinženjer o GLAVNIM uzrocima tragičnog stradanja dečaka u Bačkoj Palanci: Od toga NEMA ZAŠTITE!
Foto: Facebook, Kurir

TRAGEDIJA U NOVOM SADU

KOBNI ZAVRŠETAK DEČJE IGRE! Elektroinženjer o GLAVNIM uzrocima tragičnog stradanja dečaka u Bačkoj Palanci: Od toga NEMA ZAŠTITE!

Društvo -

Trinaestogodišnje dete stradalo je u nedelju uveče od udara struje u Bačkoj Palanci, kada je žica od bandere pala na njega. Vatrogasno-spasilačka jedinica je brzo stigla na mesto događaja, žica je odsečena, dete je bilo

Niko se nije ni nadao da će se dečija igra u tok napuštenoj kući završit kobno. Ekipa htne pomoći stigla je odmah na lice mesta jer je prijavljeno da je dečaka udarila struja. Pokušana je reanimacija, ali nažalost nije bilo pomoći i dečak je preminuo.

03:14

KOBNI ZAVRŠETAK DEČJE IGRE! Elektroinženjer o tragično nastradalom dečaku od stujnog udara: Od ovakve oluje NEMA POTPUNE ZAŠTITE!

Više o ovom tragičnom događaju govorila je inženjer elektrotehnike Nevenka Stanojević iz bezbednosti i zaštite na radu.

- Jako je teško govoriti posle ovako tragičnih događaja šta je trebalo uraditi. Ono što jeste činjenica jeste da postoji regulativa kako se obezbeđuju bandere, razvodne kutije i ostalo. Ipak, olujno nevreme koje je zadeseilo Novi Sad dovelo je do toga da jednostavno nije bilo moguće pružiti sasvim adekvatnu zaštitu. Toliko je oluja bila razorna, da čak i da smo predvideli i sproveli maksimalne mere verovatno ne bismo uspeli da spasimo ni to dete niti da utičemo na slične situacije - konstatovala je Nedeljković.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:49

OLUJA IZVALJIVALA STUBOVE! Bivšem košarkaškom reprezentativcu uništeno 95 ODSTO VOĆNJAKA: Preduzeli smo sve mere, ali ne vredi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track