ALENU PRESELO LETOVANJE: More je ok, ali ovo što Grci noću rade je NEPODNOŠLJIVO! Svašta im rekao! A tek šta prave MLADE GRKINJE!
Foto: messanger

loše iskustvo

ALENU PRESELO LETOVANJE: More je ok, ali ovo što Grci noću rade je NEPODNOŠLJIVO! Svašta im rekao! A tek šta prave MLADE GRKINJE!

Društvo -

Ove godine sve više i više Srba vraća se nezadovoljno sa letovanja iz Grčke, jedan od njih je i Alen!

On je sa korisnicima društvenih mreža podelio kako se proveo na godišnjem odmoru, ali je istakao i da su Grci neljubaznu i neprijatni!

- Dobar dan evo i ja da se javim, bio sam i ja, kupao se.. Slana voda, top voda, more lepo. Paradajz ko lubenica, lubenica ko kuća, a vruć vetar, a Grci bože sačuvaj! Nisu prijatni, nisu ljubazni. Možemo jedne godine da se menjamo da mi njih dočekujemo u njihovoj Grčkoj da vide šta je ljubaznost, gostoprimstvo, domaćinstvo - napisao je Alen u grupi "Grčka info".

Grčka, letovanje, nezadovoljni
foto: Printscreen Facebook

Dodao je da je na letovanju bio u Nea Flogitu.

- Svaku noć u 1 sat ujutro motorić je tandrkao pod prozorom, kao da je namerno budio turiste, svašta sam mu rekao, da ne psujem u grupi. Trenutno sam na auto-putu prošao Leskovac, najeo sam se u šajkači sa drugom Mlađom.. On je platio račun, jer ja dinara nemam. Toliko od mene. Doviđenja - naveo je Alen.

S njim se složila većina korisnika ove grupe, a mnogima je poznat taj motorić koji tandrče noću i ne da mira turistima.

- Volim da sedim do kasno na balkonu (Polihrono) i došla sam do zaključka da su noću najbučniji i najgrlatiji mladi Grci, pogotovo devojke. O buci koju stvaraju običnim motorima i onim sa tri točka - da ne govorim - navodi se u jednom od komentara.

- Grci nas ne vole. Tačka - dodao je jedan korisnik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track