"JA SAM!" Majka devojčice za kojom se tragalo 13 dana srećna što je nađena živa i zdrava: Otkrila gde se sada nalazi dete
Foto: Printscreen

"JA SAM!" Majka devojčice za kojom se tragalo 13 dana srećna što je nađena živa i zdrava: Otkrila gde se sada nalazi dete

Društvo -

Devojčica (13) iz Buđanovaca kod Rume koja je nestala pre 13 dana nađena je živa i zdrava, a njena majka kaže za Kurir da je sada spokojna što joj je dete vraćeno kući i da je trenuto u putu do policijske stanice kako bi se srela sa svojim detetom.

Podsetimo, devojčica je nestala pre 13 dana kada je izašla iz kuće kako bi odnela 200 dinara koje je prethodno ostala dužna za vožnju na ringišpilu. Tada je na sebi imala majicu, šorc i duks sa kapuljačom, a njen nestanak prijavila je njena porodica sutradan nakon što su preživeli neprespavanu noć tragajući za njom. Majka je u ranijem razgovoru za Kurir rekla da sumnja da joj je dete namaljeno, oteto i da je ona žrtva trgovine ljudima.

nađena nestala devojčica
nađena nestala devojčicafoto: Printscreen

- Moje dete je živo i zdravo. Hvala svima koji su učestvovali u potrazi i molili se da moje dete dođe kući. Beskrajno hvala - kaže u jenom duhu zahvalna majka i dodaje:

- Pre pola sata me je zvao inspektor, rekao je da mi je dete s njim u stanici i da je živa i zdrava, da nije povređena. Tražila sam od njega da mi je da na telefon, što je on i uradio. Ona mi je samo kratko rekla "ja sam".

Kako dalje navodi, majka nestale devojčice ne zna pojedinosti gde je bila njena ćerka i šta joj se sve dogodilo u danima kada porodica nije znala gde je.

- Za sada ništa ne znamo, ali se nadamo da ćemo sve uskoro saznati - kaže ona.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track