Žiro-račun otežava finansijske mućke

Žiro-račun otežava finansijske mućke

Društvo -
Pravno nasilje rukovodstva lovačkog udruženja „Bojnik“

Već duže vreme oko 200 lovaca iz Bojnika nezadovoljno je radom rukovodstva LU „Bojnik“. Svi pokušaji da se nešto promeni završavali su se neuspehom, te je doneta odluka o otcepljenju i formiranju novog udruženja „Podgora“.Pored toga što se stalno vrši pritisak na ovu nemalu grupu lovaca, nastavlja se s bahatošću i zloupotrebama, o čemu govori i fotografija teksta Odluke LU „Bojnik“ iz Bojnika sa oglasne table.U tački 7. odluke kaže se: „Zabranjuje se uplata članskog doprinosa za lovnu 2012/13. preko žiro-računa, u suprotnom neće biti izdata lovna karta niti će biti izvršen povraćaj novca, a neće postojati ni pravo žalbe.“Zvuči neverovatno da neko može sebi da uzme pravo da zabrani najlegalniji oblik platnog prometa, i pritom preti neizdavanjem lovnih karata, što je, inače, nadležnost resornog ministarstva. Šlag na tortu u ovoj neverovatno kriminalnoj odluci je da se oštećenima osporava i pravo da se žale.O ovoj i sličnim temama opširnije u Kurir Predatoru koji je trenutno u prodaji.

Stevan Banković

Srbija ima trofejna grlaLovac Dalibor Terzić iz Aleksandrovca Župskog odstrelio je dva trofejna jelena (183,65 i 182,76 CIC poena) u lovištu lovačkog udruženja „Salaš„ kod Zaječara.(S. D.)

Zoran Popović - LSS
Zoran Popović - LSS

Dokle, BRE Popoviću?!Posle nelegitimne skupštine LSS u Smederevu 30. juna i pokretanja postupka za poništenje donetih odluka, kao i odluka koje se budu donosile, Upravni odbor nalaže komisiji za lovno streljaštvo da ne dozvoli učešće u finalu Srbije gađanja glinenih golubova, u Kovilovu 23. septembra, strelcima iz udruženja koja su se suprotstavila bahatosti i kršenju Statuta, rekao nam je Zoran Maksimović, komesar šumadijske lige u gađanju glinenih golubova.(S. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track