NAČELNICA PORODILIŠTA "NARODNOG FRONTA" ZA KURIR: Evo kakvo je stanje bebe rođene na stanici i KOLIKO JE ZAISTA MLADA MAJKA
Foto: Shutterstock

nesvakidašnji slučaj

NAČELNICA PORODILIŠTA "NARODNOG FRONTA" ZA KURIR: Evo kakvo je stanje bebe rođene na stanici i KOLIKO JE ZAISTA MLADA MAJKA

Društvo -

Prof. dr Svetlana Janković, načelnica porodilišta u GAK "Narodni front" kaže za Kurir da je beba, koja je rođena na stanici u Beogradu, dečak težak 2.550 kg.

Narodni front, porodilište, bebe
foto: Fonet

- Muško dete od 2.550 grama, koje je rođeno u toaletu, kako u izveštaju Hitne pomoći piše, železničke stanice u Beogradu, je dobro. Na rođenju je dobilo ocenu 8/9, smešteno je na pedijatriji kod nas - kaže za Kurir prof. Janković i dodaje:

- Dečak je rođen iz nekontrolisane trudnoće, tako da ne znamo ni u kojoj nedelji trudnoće se majka porodila. I majka, koja ima 18 godina, je dobro, smeštena je kod nas. Oboje će biti ovde dok bude potrebno. Ovo joj je drugi porođaj.

Beba, Porođaj, Carski Rez, Kontrola, Umrla, Blizanci, Narodni Front
foto: Marina Lopičić

Podsetimo, u toaletu, kako je preneto, Autobuske stanice u Beogradu, danas se porodila žena koja je sa svojom majkom i ćerkicom putovala iz Kovina i presedala za Prokuplje. Otišla je do tolatea i na we'ce šolji se iznenada porodila.

Kurir.rs/J.S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track