NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTALOJ PORODICI IZ SRBIJE: Rešena misterija, javila se devojčica i objasnila šta se dogodilo u Grčkoj
Foto: Facebook

javljeno i policiji

NAJNOVIJE INFORMACIJE O NESTALOJ PORODICI IZ SRBIJE: Rešena misterija, javila se devojčica i objasnila šta se dogodilo u Grčkoj

Društvo -

Posle vesti da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dvoje maloletne dece nestali u Grčkoj, cela Srbija se digla na noge.

Prema poslednjim informacijama koje su objavljene na društvenim mrežama, javila se devočica i rekla da je sve u redu.

"Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji, ovde u Grčkoj. Čim se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije", navodi se u objavi u Fejsbuk grupi "Grčka info."

Kako se dalje dodaje, javili su se i roditelji i potvrdili da su na Tasosu.

komentar
foto: screenshot

"Zvali su i roditelji, u Limenariju su na Tasosu, pukao im ekran na telefonu na kom koriste viber, zato ih nije bilo".

Podsetimo, kako je Kurir sinoć objavio, porodica se nalazi u Grčkoj, na Tasosu, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

- Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smeštaj. Zbog cele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu, pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo samo informaciju da su dobro, ali ne znamo gde se tačno na Tasosu nalaze - rekao je sinoć odlično obavešteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloletne, pošli su iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track