ZBOG OVOGA SE SRPSKA PORODICA NIJE JAVILA IZ GRČKE: Posle vesti da su živi i zdravi, oglasila se Aleksandrova sestra
Foto: Shutterstock, Ilustracija

kraj drame

ZBOG OVOGA SE SRPSKA PORODICA NIJE JAVILA IZ GRČKE: Posle vesti da su živi i zdravi, oglasila se Aleksandrova sestra

Društvo -

Porodica Joksimović koja je u nedelju otputovala za Grčku javila se svojima u Jagodini. Sestra Aleksandra Joksimovića kaže za da su dobro i da kažu da nisu imali dometa.

Ona kaže da su se javili iz Grčke i da su rekli da nisu imali dometa, kao i da je telefonu na kom im je instaliran Vajber pukao displej.

"Dobro su i na Tasosu, javili su se majci u Jagodini", kaže u razgovoru za portal RTS-a, Aleksandrova sestra Aleksandra.

Dodaje da ne zna šta se desilo, ali da je važno da su se javili.

Na društvenim mrežama prethodno je objavljeno da su Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine sa dve ćerkice u nedelju krenuli na Tasos i da im se od tada gubi svaki trag.

Kako je navedeno u apelu roditelji nisu mogli da stupe u kontakt sa njima.

Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada se nisu javljali. Roditelji su pokušavali da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su im bili ugašeni - navodi se u apelu. Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, potvrdili su da nisu imali prijavu o navodno nestaloj porodici.

Podsetimo, kako je Kurir sinoć objavio, porodica se nalazi u Grčkoj, na Tasosu, ali nije stigla da se javi najbližima u Srbiji.

- Oni su krenuli na Tasos, ali nisu imali zakazan smeštaj. Zbog cele gužve, nisu stigli da se jave majci i rođacima. Majka nestalog Aleksandra je u strahu, pa je zvala rođake da pokrenu potragu. Imamo samo informaciju da su dobro, ali ne znamo gde se tačno na Tasosu nalaze - rekao je sinoć odlično obavešteni izvor Kurira.

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković, sa dvoje maloletne, pošli su iz Jagodine u nedelju, a posle prelaska granice niko ih nije čuo ni video.

(Kurir.rs/RTS)

Bonus video:

01:57

AKO STE ŽRTVA PREVARE TURISTIČKE AGENCIJE, TO NIJE NAJGORE ŠTO MOŽE DA SE DESI! Seničić: Ako se žalite medijima, MOGU DA VAS TUŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track