PONAŠANJE MAJSTORA ZGROZILO BEOGRAĐANE: Počelo je nešto da curi, ustao sam i video šta rade sa susednog KROVA! Bacali i LIMENKE!
Foto: Shutterstock, screenshot

SRAMNO

PONAŠANJE MAJSTORA ZGROZILO BEOGRAĐANE: Počelo je nešto da curi, ustao sam i video šta rade sa susednog KROVA! Bacali i LIMENKE!

Društvo -

Ponašanje majstora koji radi na adaptaciji jednog stana u centru pretonice šokiralo je javnost!

Kako je naveo jedan Beograđanin, oni su sa krova jednog stambenog objekta bacili limenku piva, a potom je jedan od majstora mokrio sa krova!

- Verenica i ja živimo u centru našeg lepog Beograda i upravo smo posvedočili jedan prosto neverovatan događaj. Pre nekoliko minuta samo posvedočili kako je pala limenka piva sa krova susedne zgrade. Okvirno 25 metara visine, jer je sedmi sprat u pitanju - napisao je svedok ovog neprimerenog ponašanja u grupi "Moj_beo_grad_".

nužda, krov, majstori, pivo
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Na svu sreću, dodaje on, nije bilo prolaznika u tom trenutku.

- To nije sve. Nekoliko minuta nakon toga, smo primetili kako na susedni krov zgrade, koja je niža par spratova, počinje nešto da curi. Kad sam ustao da pogledam o čemu se radi, video sam da radnik sa tog istog krova olakšava sebe na susedni krov - naveo je ovaj mladić.

Kaže da je prava šteta što nije stigao da ga fotografiše kako vrši malu nuždu.

- Pretpostavljam da rade nešto u stanu koji se nalazi na potkrovlju, ali mi samo nije jasno zašto je baš morala mala nužda sa krova da se vrši. Apelujem na sve da povedu računa o tome koje ljude angažuju za radove u svojim stanovima - zaključio je ona.

Ovakvo ponašanje zgrozilo je korisnike društvenih mreža.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja