DRAGANU PRESEO IZLET BRODOM U GRČKOJ: Raspalili roštilj kao u "Ko to tamo peva"! Samo što prasići ne trče po čamcu, lete viljuške!
Foto: Shutterstock

JELI KAO DA IM JE POSLEDNJE U ŽIVOTU

DRAGANU PRESEO IZLET BRODOM U GRČKOJ: Raspalili roštilj kao u "Ko to tamo peva"! Samo što prasići ne trče po čamcu, lete viljuške!

Društvo -

Jedan izlet brodićem u Grčkoj upropastio je godišnji odmor srpskoj porodici!

Dragan iz Srbije podelio je šta mu se desilo sa korisnicima društvenih mreža u grupi "Grčka info".

- Poštovana braćo i sestre, drugarice i drugovi. Jedno jako lepo iskustvo danas na Lefkadi, izlet ili već šta im to dođe sa brodićem. Kašnjenje u startu 40 minuta, smeštaj na brodu katastrofa, sedanje ili ti zaleganje klupa (celom dužinom tela po nazovi nekim klupama) od porodice sa četiri člana gde god oni hoće - napisao je Dragan.

izlet, brod, Grčka, letovanje
foto: Printscreen Facebook

On je upozorio da treba izbegavati ako vam nude hranu uz vožnju.

- Kad se raspali roštilj (film: Ko to tamo peva) samo što prasići ne trče po brodu. Strašno! Na onoj vrućini uz taj dim od roštilja, ne može se disati na brodu. Krenula podela ručka braća... Kao da u životu nisu jeli, viljuške lete oko očiju, ušiju, ali u usta nikako, do sada nisam video ovako nešto, po nekoliko puta uzimaju da jedu, kao da im je poslednje u životu. Hvala ljudima iz Sombora, Kljajićeva (gospoda)!!! Navedene lokacije, vožnje nisu ispoštovane, stajali smo na neke plaže gde divlje koze pasu!!! - naveo je Dragan.

Pojedini korisnici naveli su da su čuli da dosta ljudi žali na izlete brodićima.

- Mi smo bili na jednom od tih brodića iz Nidrija, jedu na brodu po više puta ,još nose i od kuće, posle na svakom ostrvu od Kefaloniju do Skorpoiosa gde smo stajali, svugde su išli u kafanu i tamo jeli - navodi se u jednom od komentara.

Jedna korisnica dodala je da se isto provela.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track