SNEŽANA SAVIĆ PEVALA SVOJU TOPOLSKU 18 A ONDA SU SVI CIKNULI IJU! Nesvakidašnji detalj promakao vam je na TV, u programu uživo
Foto: Tik Tok Printscreen

hit na mrežama

SNEŽANA SAVIĆ PEVALA SVOJU TOPOLSKU 18 A ONDA SU SVI CIKNULI IJU! Nesvakidašnji detalj promakao vam je na TV, u programu uživo

Društvo -

Čuvena "Topolska 18" glumice i pevačice Snežane Savić iz serije "Srećni ljudi" postaće još čuvenija pošto se snimak sa njenog jučerašnjeg gostovanja uživo u programu javnog servisa širi mrežama i polako postaje hit!

Reč je o jučerašnjem "živom" kolažnom programu sa Ade Ciganlije u kojem je jedno oštro oko notiralo šta se dešava u pozadini dok Snežana Savić peva.

Taj trenutak na televiziji ovekovečen je telefonom, posle čega je dospeo i na mrežu Tik Tok i doslovno preko noći postao hit.

Osim slučajnih kupača, prolaznika i atmosfere na Adi, kamera je automatski beležila i šta se dešava na suprotnoj obali, prekoputa kupališta... Video se prvo čovek koji surfuje, ali i nudista koji se, ko od majke rođen, šeta plažom.

@megicaricaa Jedan dobar dan sa nudistima statistima ??? Topolska 18 je tu slučajno ? #rts #jedandobardan #fyp #srbija #adaciganlija ♬ original sound - ⏳VREMENSKA_CAROLIJA⏳

Retko ko je zamerio, ali mnogi su se od srca i grohotom nasmejali, a među duhovitijim komentarima bio je i ovaj: "Još jedan dokaz zašto treba letovati u Srbiji" i "Vaše pravo da vidite sve", što je inače i slogan javnog servisa.

Kurir.rs/Tik Tok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track