"U BLIZINI PLAŽE BILA JE PROSLAVA, ODLUČILE SMO DA PLIVAMO U PLIĆAKU" Oglasila se drugarica nestale Novosađanke Ive Balog
Foto: Facebook

"U BLIZINI PLAŽE BILA JE PROSLAVA, ODLUČILE SMO DA PLIVAMO U PLIĆAKU" Oglasila se drugarica nestale Novosađanke Ive Balog

Društvo -

Prijateljica Ive Balog kojoj se gubi svaki trag jutros oko 4 časa iza ponoći, otkrila je okolnosti pod kojim je nestala ova lepa Novosađanka.

Kako je rekla, u blizini plaže bila je proslava sa koje su odlučile da se odvoje, pa su sele malo dalje odatle i u jednom trenutku odlučile da plivaju u plićaku.

- Ušle smo da plivamo u plićaku, a u jednom momentu je krenula da nas nosi struja, pa smo odlučile da izađemo - kazala je zabrinuta Dragana.

Iva Balog
foto: Facebook

Dragana je prva izašla iz vode i uputila se ka mestu gde su sedele kako bi skupila njihove stvari, kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom.

- Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak - rekla je kroz suze.

Iva Balog
foto: Facebook

Preplašena devojka nada se najboljem, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije.

Podsetimo, Novosađanka Iva Balog nestala je jutros oko 4 časa iza ponoći, a prema informacijama koje je njena sestra podelila na društvenim mrežama, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu i kupala se u reci.

Iva Balog
foto: Facebook

Posle toga joj se gubi svaki trag.

Kako se saznaje, porodica i prijatelji nestale Ive okupili su se na mestu gde joj se izgubio svaki trag.

- Jako smo zabrinuti, molim sve koji saznaju bilo šta da prijave - kazali su Ivini prijatelji.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja