"NA TOJ ŽURCI BILA SU DVA AFROAMERIKANCA KOJI SU BILI NAPADNI..." Oglasio se brat nestale Ive Balog i otkrio nove detalje
Foto: Facebook

"NA TOJ ŽURCI BILA SU DVA AFROAMERIKANCA KOJI SU BILI NAPADNI..." Oglasio se brat nestale Ive Balog i otkrio nove detalje

Društvo -

Brat nestale Novosađanke Ive Balog, David kaže kako imaju novu informaciju.

Porodica nestale Ive Balog od jutros nastavlja potragu za njom i krenuli su od Oficirske plaže u Petrovaradinu, gde je devojka poslednji put viđena, juče u 4 sata ujutro.

- Javila mi se jedna devojka koja mi je rekla da su na toj žurci bila dva Afroamerikanca koja su bila jako napadna prema devojkama, pa i prema mojoj sestri i njenoj drugarici. Ne znam da li je Iva otišla sa nekim od njih - priča ovaj mladić.

Iva Balog
foto: Facebook

Kaže i da bi im mnogo značilo kada bi mogli da pogledaju snimak kamera na Žeželjevom mostu, kako bi videli da je Iva u nekim kolima prešla most, kao i snimke kamera u Partizansko ulici.

David kaže kako je sestrina drugarica nazvala juče ujutro čim je nestala, te da je on za manje od 20 minuta bio na Oficircu. Od tada je aktivan u potrazi sa sestrom. Nada se da će moći da dođe do snimaka sa kamera, kada bi identifikovao momke za koje sumnja da su u vezi sa nestankom njegove sestre.

Porodica moli da se što više ljudi prilljuči potrazi za nestalom Ivom.

Podsetimo, Ivina rođena sestra Martina, juče je izjavila da se Iva pre dva dana vratila sa kruzera gde je dugo radila i taman joj je ova žurka bila prilika da se vidi sa prijateljima i da se sa njima druži i lepo provede.

Iva Balog
foto: Facebook

- Čuli smo da je sa drugaricom sedela u vodi na plaži. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada se Ivi gubi trag. Navodno su je videla četiri momka kako pliva i kako je izašla iz vode. Razgovarali su sa njom i ona se uputila ka muzici, odnosno ka mestu gde se održavala žurka. Opisali su je do tančina tako da molimo ta četiri momka da se jave policiji na 192 - kaže Ivina sestra Marina za Blic.

Policija i ronioci Žandarmerije pretražili su teren, a i porodica, rođaci i prijatelji dali su se u potragu.

- Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo. Zbog nepristupačnog terena desnu obalu Dunava pretraživali smo čamcima, a peške smo se zavlačili među granje i šipražje koliko smo mogli i tako sve do Sremskih Karlovaca, ali je nismo našli. Molimo sve koji su raspoloženi da dođu što pre na "Oficirac" i da nam pomognu u potrazi za Ivom - poručila je Ivina sestra Martina.

Kurir.rs/Dnevnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track