ŠTA URADI, ŽENO! Došla kolima na pružni prelaz, rampa se spušta, a ona... Iz straha je učinila nešto čemu se svi čude! A VOZ STIŽE
Foto: Printscreen

neverovatno

ŠTA URADI, ŽENO! Došla kolima na pružni prelaz, rampa se spušta, a ona... Iz straha je učinila nešto čemu se svi čude! A VOZ STIŽE

Društvo -

Nesreće na pružnim prelazima nisu retskost, ali ova koja se desila 3. septembra je po mnogo čemu nesvakidašnja.

Žena je bila za volanom automobila, krenula je preko šina, a kada je videla da se rampa spušta učinila je nešto čemu se svi čude! Iako rampa pokriva samo deo iz pravca iz kojeg vozilo nailazi, što će reći da je u drugoj traci otvoren prolaz, ona je verovatno iz straha stala i istrčala!

Mogla je proći sasvim normalno, pošto voz još nije naišao, ali to nije učinila. Pogledajte njenu reakciju na snimku.

- Vanredni događaj izazvan nepažnjom vozača putničkog vozila na putnom prelazu "Trinaesta" u Prijedoru, mogao je izazvati katastrofalne posledice - navode Željeznice Republike Srpske i apeluju na sve učesnike u saobraćaju se zaustavite ispred putnog prelaza:

- Iznova vidimo da ni najsavremenije osiguran putni prelaz na prugama ne može sprečiti nezgode i sačuvati živote, ukoliko ne postoji odgovornost i svest svakog učesnika u saobraćaju, kada je u pitanju poštovanje zakonskih i saobraćajnih propisa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track