TRGOVCI PONOVO RAZBESNELI POTROŠAČE: Svaki dan se dešava isto, ne mogu da se izbore pa morali da urade OVO!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

U VEĆIM MARKETIMA

TRGOVCI PONOVO RAZBESNELI POTROŠAČE: Svaki dan se dešava isto, ne mogu da se izbore pa morali da urade OVO!

Društvo -

Krađe u prodavnicama i i marketima širom Srbije su svakodnevne, a naročito u Bogradu. Iako trgovci preduzimaju razne mere da zaštite proizvode čini se da lopovi uvek nađu način na prevare sistem.

Zaposleni u trgovinskim lancima šokirani su prizorima koje gotovo svakodnevno viđaju. Lopovi kradu kafu, žvake, čokolade, a odnedavno su počeli i da uzimaju jaja iz kutija pa čak i rolne toalet papira iz velikih pakovanja.

Kako bi zaštitili pojedine artikle trgovci su u pojedinim supermarketima počeli da stavljaju zujalice i na pakovanja kačkavalja.

red, prodavnica, red u prodavnici
foto: Shutterstock

Jedna Beograđanka nam je prepričala svoj razgovor sa jednom radnicom u prestoničkom hipermarketu koja se požalila na ljude koji su počeli da kradu i razne vrste sireva kao i kačkavalj.

- Dešava se da u posebnom delu budu izdvojena pakovanja kačkavalja koja su na akciji. Počeli su da kradu i ove artikle te su morali da stavimo velike zujalice i na njih. Međutim, od one velike zujalice ne može ništa da se pročita o proizvodu te su se potrošači požalili, a onda kao i ja dobili smo objašnjenje zašto su morali to da urade - rekla nam je Beograđanka.

Podsetimo, nedavno smo pisali i o tome da su trgovci morali da stave zujalice i na čokolade i žvake kako bi stali na put lopovima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:27

EVO KOJU CENU GORIVA MOŽEMO OČEKIVATI KADA SKOČE CENE 1. OKTOBRA! Atanacković izneo kalkulaciju kojom to možete uraditi i sami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track