DRAMA SRPSKE PORODICE U ITALIJI Sina od godinu i po doneli u bolnicu ali lekari nisu uspeli da ga spasu, odmah došli i karabinjeri
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen/Carabinieri napoli

dečak umro u ponedeljak uveče u bolnici u gradu Portogruaro

DRAMA SRPSKE PORODICE U ITALIJI Sina od godinu i po doneli u bolnicu ali lekari nisu uspeli da ga spasu, odmah došli i karabinjeri

Društvo -

Dete (1,5) poreklom iz Srbije, umrlo je u ponedeljak uveče u bolnici u gradu Portogruaro u Italiji nakon što je, kako se sumnja, zadobilo udarac u glavu.

Italijanski mediji pišu da su roditelji mališana poreklom iz Srbije odveli dete u Hitnu pomoć, ali da doktori nisu mogli da ga spasu.

Preminulo je dete B. K. (1,5) rođeno u Srbiji, koje je s porodicom živelo u okrugu Venecija. Prema rečima policije, dečak je pao sa haube parkiranog automobila tokom igranja. Međutim, policija ne isključuje hipotezu da je dete možda izmaklo pažnji onih koji su bili sa njim u kući i da ga je udario automobil.

Karabinjeri, koji vode istragu, razgovarali su više od dva sata sa porodicom mališana. Naređeno je da se dečaku uradi CT skener glave.

Prema prvim informacijama, dete je do Hitne pomoći automobilom dovezla majka. Imao je očiglednu traumu na potiljku.

Lekari su isključili mogućnost nesreće u porodici, kao što je pad sa visine, s obzirom da su povrede kompatibilne sa udarom automobila u pokretu.

Dugi pokušaji reanimacije bili su beskorisni, dete je umrlo u bolnici.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track