POTROŠAČ KUPIO KAČKAVALJ U MARKETU PA SE ZAPREPASTIO KAD GA OTVORIO: Nije prvi put da se ovo dešava! Sramota! (FOTO)
Foto: Profimedia

sve više ovakvih primera

POTROŠAČ KUPIO KAČKAVALJ U MARKETU PA SE ZAPREPASTIO KAD GA OTVORIO: Nije prvi put da se ovo dešava! Sramota! (FOTO)

Društvo -

Na Instagram stranici serbialive_beograd pojavila se fotografija jednog potrošača iz Beograda koji je u marketu kupio pokvareni kačkavalj na kome se vidi buđ.

- Šta mi je prodato u Višnjičkoj ulici, nije prvi put, ali ovaj put ide objava pa neka se pozabave hranom i cenama - piše u objavi uz fotografiju na kojoj se vidi narezani kačakavalj koji je ubuđan, a košta 212 dinara.

kačkavalj
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

Na društvenim mrežama je i juče osvanula fotografija sendviča kupljenog u centru Beograda, u Deligradskoj ulici, a ko god da ga je kupio, poprilično se iznenadio a sva sreća je da prilog koji je dobio gratis nije pojeo u prvom zalogaju jer se "dodatak" zaglavio na sredini.

Osoba koja je poslala sliku popularnim beogradskim Instagram stranicama, tvrdi da je u sendviču našla bubu, a da je sendvič kupljen u centru Beograda, u Deligradskoj ulici.

Podsetimo, prošle nedelje se na društvenim mrežama pojavila fotografija hleba u kome je potrošač našao šraf, kao i Beograđanke koja je kupila pokvarenu slatku pavlaku i unutra pronašla nešto jezivo za šta niko nije tačno znao šta je.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track