PRE AKCIJE NABAVKA MI IZNOSILA 23.300 RSD, A SADA 13.000! Odgovore građana za ovu akciju pogledajte u anketi Kurir TV (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

kurir tv

PRE AKCIJE NABAVKA MI IZNOSILA 23.300 RSD, A SADA 13.000! Odgovore građana za ovu akciju pogledajte u anketi Kurir TV (VIDEO)

Društvo -

U prodavnicama je snižena cena još 16 proizvoda u okviru inicijative „Bolja cena-cena za narod“.

Jogurt, krompir, jabuke, pelene, deterdžent za suđe i drugi proizvodi već nedelju dana izloženi su na rafovima po nižoj ceni. Ipak, sudeći po građanima koji su stali pred našu kameru, akcija do sada nije prošla dovoljno zapaženo.

Anketa:

- Ne znam ništa o tome, nismo odavde.

- Mi smo svi prinuđeni da kupujemo jeftinije, uslovljeni smo na neki način, ali nisam ispratio, niti znam šta se podrazumeva pod tim bolja cena, ako je nešto u asortimanu onoga što ja koristim onda ću kupiti, ovako ne.

- Nisam do sad imao prilike, ali možda ću. A da li sam upućen u akciju, za nešto da, nešto ne.

00:46

PRE AKCIJE NABAVKA MI IZNOSILA 23.300 RSD, A SADA 13.000! Odgovore građana za ovu akciju pogledajte u anketi Kurir TV

Žarko Malinović, pomoćnik ministra trgovine, za našu televiziju, obrazlažio je praktičnu uštedu na fiskalnom računu:

- Ja lično sam otišao u jedan trgovinski lanac koji nudi proizvode brendirane, nema svoju robnu marku i kupovina pre akcije 11 septembra je iznosila 21.300 dinara. Iste te proizvode sam kupio 13. septembra i njihova cena je bila 13.000 dinara.

Prema najavama, pomenuti proizvodi imaće nižu cenu do poslednjeg dana u godini. U Ministarstvu trgovine veruju da će maloprodavci I proizvođači u cilju konkurencije obezbediti bolje uslove za potražnju I time nastaviti akciju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

04:32

DA LI STE ZNALI DA PONOVO RASTE CENA GREJANJA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track