SAZNAJTE MEDJU PRVIMA ŠTA TO SUNNYVILLE PRIPREMA ZA 6.OKTOBAR !
Foto: Promo

SAZNAJTE MEDJU PRVIMA ŠTA TO SUNNYVILLE PRIPREMA ZA 6.OKTOBAR !

Društvo -

Ako još uvek niste odabrali dom za sebe i svoju porodicu i važno vam je da uskladite svoje želje za mirnim porodičnim životom i mogućnostima koje često podrazumevaju limitirane budžete za investiciju u stambeni prostor, onda zabeležite dan – 6. oktobar. Tog dana u Sunnyville prodajnom salonu biće organizovan prodajni dan kada se pušta u prodaju novi, najatraktivniji blok i premium selekcija stanova u kompleksu koji će postati dostupni najbržim potencijalnim kupcima

Naša preporuka je da budete brzi i odmah se registrujete sajtu Sunnyvillu ili putem kontakt telefona zakažete sastanak i prezentaciju gde će vam tim prodajnih profesionalaca asistirati u izboru i pomoći da pronađete optimalan stan za sebe po najpovoljnijoj ceni jer tog dana će izbor biti i najveći , cene najpristupačnije uz dodatne specijalne uslove samo u prodajnom danu.

Šta je to što stanove popularnog naselja Sunnyville u Višnjičkoj banji izdvaja od ostalih? Već 2000 porodica od početka useljenja u pojedinačne blokove ovog stambenog kompleksa uživa u pogledu na reku Dunav i čarobne zalaske sunca, a odlična povezanost sa centrom grada čini ga izuzetno atraktivnim izborom kao mesta za porodični život. Međutim, ovo što Sunnyville-u daje najveću popularnost jeste cena stanova koja se kreće do 2000 evra po kvadratnom metru stana.

Sunnyville
foto: Promo

Direktorka marketinga i prodaje Sunnyville-a, Jelena Crnković ističe: ,,Sunnyville se izdvaja od ostalih beogradskih projekata po najboljem odnosu cene i kvaliteta. Kvalitetni stanovi na dobro povezanoj beogradskoj lokaciji po ceni koja je niža od 2000 evra po kvadratu je u današnjem vremenu skoro neverovatna. Pripremili smo velika iznenadjenja za naše kupce, naročito za kupce većih stanova. Poklon parking mesta, opremanje kuhinje Bosch aparatima i jos mnogo drugih pogodnosti.’’

I zato iskoristite ovu savršenu priliku da izaberete za sebe i svoju porodicu i uživajte u pogledu koji bi mogao da se opiše pesmom ,,tamo gde Dunav ljubi nebo’’, okruženi zelenilom, tamo gde gradska vreva jenjava a samo je svega nekoliko minuta vožnje udaljen od strogog centra grada. U neposrednom okruženju, na svega 1,5 km od Sunnyville-a je i tržni centar BIG, tako da i potrebe za kupovinama i porodičnim nabavkama možete lako, brzo i jednostavno da obavljate. Takođe, projekat Beogradskog metroa čija će početna stanica biti u neposrednoj blizini na Ada Huji, učiniće ovaj deo grada jednim od najpoželjnijih mesta za stanovanje.

Kvalitet u prostornom planiranju samih blokova ovog stambenog kompleksa sa parkovima između zgrada, koji su opet i dovoljno udaljeni od bučnih saobraćajnica, sa fasadom od najsavremenijih materijala, zagasitim aluminijumskim prozorima koji se savršeno uklapaju i u same objekte i u okruženje, velike terase, prostrane prodavnice i ugostiteljski objekti, učinili su Sunnyville najatraktivnijim kompleksom u Višnjičkoj banji pa i šire.

Međutim ono što Sunnyville izdvaja od drugih stambenih kompleksa, vidi se tek kada se zakorači u stanove. Španska keramika i sanitarije, zvučna izolacija između stanova, elegantna vrata i materijali koji zimi greju a leti hlade (Tarkett parket i aluminijumska stolarija sa roletnama na daljinsko upravljanje) doprinose kvalitetu života u Sunnyville-u. Prostor je maksimalno u samim stanovima iskorišćen, prateći zahteve savremenih porodica pre svega time što svi stanovi imaju prostrane dnevne boravke.

U Sunnyville-u postoje razni poslovni prostori koji će svojim sadržajima doprineti kvalitetu stanovanja porodicama čiji je dom upravo ovde, a od 6. oktobra će im se pridružiti i novi zadovoljni klijenti.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja