KURIR SAZNAJE: OLGA MITROVIĆ NOVA V. D. DIREKTORKA "RIBNIKARA"! Ima podršku kolektiva i roditelja, a ministarka je imenuje sutra!
Foto: Zorana Jevtić, screenshot

odluka

KURIR SAZNAJE: OLGA MITROVIĆ NOVA V. D. DIREKTORKA "RIBNIKARA"! Ima podršku kolektiva i roditelja, a ministarka je imenuje sutra!

Društvo -

Profesorka Olga Mitrović koja vodi četvrti razred OŠ "Vladislav Ribnikar", sutra će biti imenovana za novu v. d. direktorku ove osmoletke, u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćeni masakr, nezvanično saznaje Kurir!

Mitrovićevu će sutra zavnično imenovati ministarka prosvete dr Slavica Đukić Dejanović.

Olga Mitrović
Olga Mitrovićfoto: Printscreen

Podsetimo, pre nešto više od deset dana Anđela Petrović v.d. direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" podnela je ostavku na tu funkciju. Petrovićevu, koja je inače radila u drugoj školi, je za v.d. direktora "Ribnikara" imenovalo ministarstvo početkom jula meseca.

Vračar, OŠ Vladislav Ribnikar, pucnjava u školi
foto: Petar Aleksić

- Očekuje se da nova direktorka škole bude imenovana sutra. Cela dokumentacija se danas završava - naveo je izvor Kurira.

Na čelu "Ribnikara" biće osoba iz kolektiva, što je i bila želja roditelja učenika koji pohađaju ovu školu.

 Igor Đorđević
Igor Đorđevićfoto: Petar Aleksić

Igor Đorđević predsednik Saveta roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar" rekao je za Kurir da nova direktorka još uvek nije imenovana, ali da je to iz proceduralnih razloga.

- Mi očekujemo da to bude završeno ovih dana. To će biti osoba iz kolektiva, koju je podržalo nastavničko veće škole, tako da ona ima podršku i Saveta roditelja - naveo je Đorđević, ali nije želeo da govori o imenima dok odluka o tome ne bude zvanična.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Radovi na adaptaciji dela škole Vladislav Ribnikar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track