DRAMA U BAČKOJ TOPOLI: Hraniteljki hoće da ODUZMU DETE o kojem se brinula od rođenja, a EVO I ZBOG ČEGA! Meštani besni
Ilustracija, Foto: Sasa Urosev

DRAMA U BAČKOJ TOPOLI: Hraniteljki hoće da ODUZMU DETE o kojem se brinula od rođenja, a EVO I ZBOG ČEGA! Meštani besni

Društvo -

Hraniteljici Eriki Ozorak iz Bačke Topole Centar za socijalni rad u ovom mestu navodno želi da oduzme četvorogodišnju devojčicu o kojoj se brine od rođenja, a kako navode meštani za Kurir razlog su godine starateljice.

Naime, u Bačkoj Topoli se trenutno dešava, kako su meštani istakli, nepravedna situacija u kojoj porodici Ozorak iz Bačke Topole socijalna služba želi da uzme dete koje su oni usvojili i koje je već kod njih 4 godine, od rođenja.

Kako je jedan od meštana koji poznaje porodicu Ozorak rekao za Kurir, do sada se socijalna služba nije žalila na to kako je dete odgajano u toj porodici.

"Jedini razlog zbog kojeg žele da uzmu je taj što je starateljica navodno stara (više od 50 godina), iako porodica Ozorak želi da to dete ostane u njihovoj porodici, kod sina starateljice koji je tu oko 30 godina. Međutim, njima ni to nije dozvoljeno, iako su zavoleli dete kao da je njihovo", rekao je meštanin za Kurir.

On je istakao da je održan protest u Bačkoj Topoli gde se okupilo više od 150 ljudi.

"Oni traže ostavku direktorice socijalne službe Bačka Topola jer se ne gleda interes deteta. Ceo grad zna i poštuje porodicu Ozorak i znaju da su detetu pružili ljubav i pažnju", naveo je ovaj meštanin za Kurir.

Kurir.rs

Bonus video:

02:22

JASMINI DECA PORASLA I OTIŠLA, TEŠKO JOJ PALO PA POSTALA HRANITELJ! Za 9 godina podigla čak ČETVORO DECE: Ovo joj je najbolnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja