HUMANITARNA AKCIJA "SVETIONIK" U NOVOM PAZARU! Prikupljanje drva za one koji ne mogu da ih priušte, da nikome ne bude hladno!
Foto: Kurir Televizija

grejna sezona

HUMANITARNA AKCIJA "SVETIONIK" U NOVOM PAZARU! Prikupljanje drva za one koji ne mogu da ih priušte, da nikome ne bude hladno!

Društvo -

Za građane koji su u teškoj materijalnoj situaciji, ovaj period godine donosi i brigu o tome da li će uspeti da obezbede ograv za zimu.

Kako bi im se barem malo olakšalo jedna humanitarna organizacija iz Novog Pazara ovih dana sprovodi akciju pod nazivom "Doniraj za drva, da nikom ne bude hladno".

Novinar Emir Ličina izveštavao je kako napreduje akcija.

00:54

HUMANITARNA AKCIJA SVETIONIK U NOVOM PAZARU! Prikupljanje drva za one koji ne mogu da ih priušte, da nikome ne bude hladno!

- Iako grejana sezona još nije počela izgleda da mnoge porodice već brinu za ogrev na drva tokom zime. Više o humanitarnoj akciji svetionik koja ima za cilj da se obezbede drva svima kojima je to potrebno reći će nam Muhterema Čuljković koordinator akcija:

- Ova akcija koju realizujemo godinama jeste zbog porodica koje nisu u mogućnosti da sebi priušte drva i ogrev. Ovo treba da olakša grejnu sezonu, naročito samohranim majkama i pozivamo sve ljude da doniraju. Ako ljudi žele lično da odnesu drva mogu da nam se obrate, jer mi imamo telefonski imenik svih porodica kojima su drva potrebna i da tako daju podršku ovoj akciji.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:32

Novi Pazar, požar u nedovršenoj poslovnoj zgradi, pokrivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja