DOBITNICI STANOVA LUMPOVALI DO ZORE, ZAIGRALI I KOLO: Evo kako su Aleksa i Branislav proslavili dobitak koji pola Srbije čeka FOTO
Foto: Privatna Arhiva

srećni dobitnici stanova

DOBITNICI STANOVA LUMPOVALI DO ZORE, ZAIGRALI I KOLO: Evo kako su Aleksa i Branislav proslavili dobitak koji pola Srbije čeka FOTO

Društvo -

Nakon prvog izvlačenja u drugom krugu "Uzmi račun i pobedi" koje je održano u subotu srećni dobitnici stanova u Zemunskim kapijama su sinoć do kasno u noć slavili i planirali šta će raditi sa nekretninom.

Aleksa Vesić (27) iz Lazarevca, dobitnik jednoiposobnog stana od 46 kvadrata, kaže za Kurir da je u subotu lepu vest saznao od koleginice.

- Zatim su počeli da me zovu drugovi, a onda i porodica. Telefon mi se usijao od poziva i poruka. Bio sam u šoku, prvo sam pomislio da je neka šala, a onda sam shvatio da je počelo izvlačenje. Nakon toga okupio sam moje društvo iz Srbije, ali su tu bili i Mostarci. Otišli smo u kafanu i slavili do kasno u noć, čak smo i zaigrali kolo. Vraćam se kući, pa će se slavlje nastaviti i u okviru porodice - ističe Vesić kroz osmeh i dodaje:

Aleksa Vesić (levo) sa prijateljem
Aleksa Vesić (levo) sa prijateljemfoto: Privatna Arhiva

- Iako sam pravolavac imao sam želju da dođem da vidim Međugorje i baš ovde sam čuo prelepu vest koja će mi promeniti život. Verovatno me i Bog pogledao. Inače nagradnu igru igram od samog početka, a posrećilo mi se sa računom od 3.500 dinara.

Aleksa naglašava i da završava Ekonomski fakultet u Beogradu.

Aleksa Vesić
foto: Privatna Arhiva

- Živim u Lazarevcu, a kao student sam stalno putovao do fakulteta. Još uvek nisam svestan toga da imam stan u prestonici, ali verovatno ću se tamo preseliti da živim - zaključuje Vesić.

Branislav Miodrag
foto: privatna arhiva

I Branislav Miodrag (40) iz Batrovaca kod Šida, dobitnik dvosobnog stana od 54 kvadrata, rekao je za Kurir da se u kući Miodraga sinoć nakon izvlačenja srećnih dobitnika slavilo do kasno u noć.

Branislav Miodrag
Branislav Miodragfoto: Printscreen RTS

- Kod kuće se okupila porodica, komšije i prijatelji. Slavili smo do kasno, a slaviće se i narednih dana. Živim sa roditeljima i bratom i još uvek ne znam šta ćemo da radimo sa stanom. Tu smo u porodičnoj kući, a sa njim radim u auto-servisu. Tek sada smo svesni da smo dobili stan, a videćemo šta ćemo dalje.

Branislav Miodrag
foto: privatna arhiva

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track