KONAČNO PRAVI OKTOBAR: Suvo i hladnije uz razvedravanje prvog dana sedmice!
Foto: Shutterstock

dočekali smo

KONAČNO PRAVI OKTOBAR: Suvo i hladnije uz razvedravanje prvog dana sedmice!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti suvo i hladnije uz razvedravanje, samo će se ujutru i pre podne u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i istočne Srbije zadržati niska oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U prvom delu dana će duvati slab i umeren, na istoku i jugoistoku Srbije povremeno jak severozapadni vetar, koji će posle podne oslabiti, pa će uveče i u toku noći vetar biti slab, promenljivog smera.

Najniža temperatura će se kretati od četiri stepena u Vojvodini do 11 stepeni na istoku i jugoistoku, a najviša od 15 do 17 stepeni, u Negotinskoj Кrajini do 19. Uveče i u toku noći sa zapada i jugozapada očekuje se novo umereno naoblačenje, ali bez padavina.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i hladnije. Ujutru i pre podne će duvati slab do umeren severozapadni vetar, a od popodneva slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura će se kretati od pet do osam stepeni, a najviša oko 16 stepeni. Uveče i u toku noći sa zapada i jugozapada će biti novo umereno naoblačenje, ali bez padavina.

(Kurir.rs / Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja