VOŽDOVE KAPIJE - HARMONIJA PRIVATNOSTI I UDOBNOSTI NA JEDNOJ LOKACIJI
Foto: Promo

VOŽDOVE KAPIJE - HARMONIJA PRIVATNOSTI I UDOBNOSTI NA JEDNOJ LOKACIJI

Društvo -

Ukoliko je komfor kriterijum kojim se vodite pri kupovini nekretnine, onda su kondominijumi pravi izbor za sve koji žele da dobiju maksimum od svog privatnog ili radnog kutka, koji će istovremeno ispuniti standarde i najzahtevnijih kupaca.

Voždove kapije
foto: Promo

Kompleks Voždove kapije, smešten je u jednoj od najstarijih beogradskih opština i nudi sve pogodnosti modernog načina življenja. Pri izgradnji ovog stambenog kompleksa, investitor Shikun & Binui Europe, akcenat je stavio na upotrebu prirodnih materijala, sa velikim brojem staklenih površina koje pružaju obilje prirodne svetlosti, uz primenu najsavremenije tehnologije gradnje.

Sa više od 70.000 kvadratnih metara i preko 700 stanova, Voždove kapije idealan su životni prostor za svakog pojedinca i porodicu. Udobnost, odlična lokacija, bezbedno i moderno igralište za decu, poseban deo za kućne ljubimce, teretana na otvorenom, kutak za šah i prvi privatni teren za padel u Srbiji, samo su neki od sadržaja koji su dostupni isključivo stanarima. Sve ove prednosti dobar su pokazatelj zbog čega Voždove kapije treba da budu visoko na vašoj listi ako razmatrate kupovinu stana.

Voždove kapije
foto: Promo

Izuzetno uspešan početak prodaje VI i ujedno poslednje faze Voždovih kapija, dokaz je konstantne zainteresovanosti za kupovinu nekretnina u ovom kompleksu. Pored stanova, u ponudi su i moderno opremljeni poslovni apartmani različitih kvadratura, koji će vam pružiti produktivnost i kreativnost u mirnom ambijentu, a ujedno su i odlična investicija za pravna lica.

Ukoliko ste u potrazi za novim domom za vašu višečlanu porodicu, trosobni i četvorosobni stanovi u Voždovim kapijama, obezbediće vam neophodni komfor i sigurnost, uz blizinu svih ostalih važnih sadržaja. Pored toga, u okviru kompleksa postoji bezbedna i prostrana podzemna garaža, a za kupovinu parking mesta su u toku specijalne pogodnosti.

Voždove kapije
foto: Promo

Kupovina stana ili poslovnog objekta predstavlja važan korak, a Voždove kapije, odličan su primer isplative, dugoročne investicije. Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja