WELLPORT - SAVREMENI KONCEPT STANOVANJA NA ODLIČNOJ LOKACIJI
Foto: Promo

WELLPORT - SAVREMENI KONCEPT STANOVANJA NA ODLIČNOJ LOKACIJI

Društvo -

U poslednjim decenijama, gradovi su doživeli značajne promene - brz rast stanovništva, napredak tehnologije, ali i sve veća potreba za investiranjem u nepokretnosti, uslovili su pojavu novih koncepta stanovanja, koji su osmišljeni sa ciljem da odgovore na zahteve užurbanog stila života.

Wellport
foto: Promo

Izraelski investitor Shikun & Binui Europe, uživa veliki ugled i poverenje na međunarodnom nivou koje opravdavaju uspešno završeni projekti u čak 20 zemalja. Viziju modernog načina življenja renomirani investitor na srpsko tržište doveo je izgradnjom kondominijuma - Central Garden, Voždove kapije i Wellport. Uz atraktivne lokacije i kvalitetnu gradnju, kompleksi poput ovih privlače veliku pažnju kupaca, koji prepoznaju vrednost i njihov potencijal za siguran povraćaj uloženih sredstava.

Wellport - luksuzni kondominijum, vlasnicima nudi brojne pogodnosti i savršeno balansira užurban ritam svakodnevnice i mir vlastitog doma, zbog kojih nosi titulu - luka dobrog života. Dovoljno ušuškan od buke, ali u blizini važnih sadržaja kao i najvećeg poslovnog parka u Srbiji - Airport City, idealno je mesto za kupovinu doma.

Wellport
foto: Promo

Stanovi na prizemlju, osmišljeni su tako da pruže jedinstveni osećaj života u kući, jer poseduju sopstveno dvorište gde deca mogu bezbedno da se igraju, a roditelji uživaju u čarima lepo osmišljene zelene oaze što ih čini savršenom investicijom za porodičan život. Osim toga, Wellport prati trendove najviših standarda sigurnosti, a stanovi su opremljeni smart house sistemom, koji omogućava jednostavnu kontrolu kućnih uređaja na daljinu, pomoću besplatne aplikacije na telefonu, tabletu ili računaru.

Recepcija koja je dostupna 24h tokom cele nedelje, video nadzor, profesionalno održavanje i podzemne garaže, zadovoljiće potrebe najzahtevnijih kupaca i pružiti jedinstveni doživljaj modernog načina života. Wellport se može pohvaliti brojnim uređenim zelenim površinama - privatnim parkom, kutkom za kućne ljubimce, kao i igralištem za decu, koje stanarima kompleksa omogućavaju da na kvalitetan način i daleko od gradske buke provedu i iskoriste slobodno vreme tokom dana.

Wellport
foto: Promo

Zahvaljujući svim pomenutim prednostima, kupci prepoznaju Wellport kao veliki potencijal za dugoročnu i isplativu investiciju. Trenutno je u prodaji poslednja, četvrta faza gradnje, a da je interesovanje zaista veliko pokazuje činjenica da je za svega nekoliko nedelja više od 30% stanova u ovom kompleksu rezervisano.

Ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, čiji će vam stručni tim pomoći da pronađete savršeni dom i „uplovite“ u svoju luku dobrog života.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja