OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE ČIJI SU UČENICI NAPADNUTI U VENECIJI: Deca se sutra vraćaju po planu i programu, NEMA TEŽE POVREĐENIH
Foto: Profimedia

Ekskurzija se nastavlja

OGLASILA SE DIREKTORKA ŠKOLE ČIJI SU UČENICI NAPADNUTI U VENECIJI: Deca se sutra vraćaju po planu i programu, NEMA TEŽE POVREĐENIH

Društvo -

Nakon informacije da je grupa Albanaca napala sinoć učenike srednje Zubotehničke škole u Veneciji, gde borave na ekskurziji, oglasila se i uprava pomenute škole.

Podsetimo, mediji su preneli da je grupa Albanaca napala sinoć srpske učenike koji su boravili na ekskurziji u Veneciji, kao i da među napadnutim učenicima ima i teže povređenih.

Jednom dečaku navodno je glava rasečena staklenom flašom, te je bio na ušivanju, dok se za jednu učenicu sumnja da joj je slomljeno rebro.

- Učenici četvrtog razreda Zubotehničke škole se vraćaju sutra uveče sa ekskurzije, prema planu i programu. I tada ćemo imate detaljne informacije. U ovom trenutku posedujemo informacije da su učenici dobro i nema teže povređenih. Ekskurzija se nastavlja. Ostvaren je kontakt sa roditeljima i ponuđena im je sva pomoć od strane Zubotehničke škole - navela je u saopštenju direktorka ove ustanove Ana Gajić.

Kurir.rs

Bonus video:

03:46

PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track