NI TRAGA NI GLASA OD NESTALE DEVOJKE (20) Oglasila se sestra: Čeka je devojčica od godinu i po dana, važno je da je nađemo što pre
Foto: Printscreen/Facebook

da li ste je videli?

NI TRAGA NI GLASA OD NESTALE DEVOJKE (20) Oglasila se sestra: Čeka je devojčica od godinu i po dana, važno je da je nađemo što pre

Društvo -

Od mlade devojke (20) iz Zrenjanina, koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći i dalje ni traga, potvrdila je njena sestra.

- Još uvek nema nikakvih informacija - rekla je sestra nestale devojke, a putem društvenih mreža objavila je i emotivni apel.

- Jedino kako možete da nam pomognete da pronađemo moju sestru je da delite ovu sliku, da zamolite prijatelje/porodicu da i oni podele kako bi što više ljudi videlo i naravno da nazovete broj telefona sa slike ili prijavite najbližoj policijskoj stanici ukoliko je negde vidite. Hvala svima koji delite, nismo se ni nadali da će ovoliko daleko da se čuje naš glas, ali hajde da danas budemo još glasniji nego juče. Nju kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana i jako je važno da je pronađemo što pre - napisala je sestra na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsećamo, devojka (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja