ZAŠTO NE GLEDATE BOLJE, NISAM VAM JA KRIVA?! Beograđanka zbog ovoga meso platila 150 dinara više! Obratila se kasirki, nastao HAOS
Foto: Beta/Dragan Gojić

OBRATITE PAŽNJU

ZAŠTO NE GLEDATE BOLJE, NISAM VAM JA KRIVA?! Beograđanka zbog ovoga meso platila 150 dinara više! Obratila se kasirki, nastao HAOS

Društvo -

Pojedini potrošači prilikom kupovine u prodavnicama i marketima artikle ne vraćaju na mesto odakle su ih uzeli što zaposlenima, ali i ostalim kupcima pravi veliki problem.

Jedna Beograđanka ispričala nam je da je zbog svoje nepažnje, ali i ovakvog postupka kupaca na kasi morala da plati skoro 148 dinara više.

- Ušla sam u market na Voždovcu i nosila dve pune kese. Setila sam se da sam zaboravila da kupim mleveno meso, a nigde u blizini nije bilo mesare. Ušla sam unutra i tražila pakovanje od pola kilograma svinjskog ili mešanog mesa. Znam da su cene skočile, ali nekada ovakva pakovanja budu na akciji pa jeftinije može da se prođe nego u mesari. U marketu u vitrini sam videla da na akciji pakovanje koje čak nije više pola kilograma već 400 grama košta 369 dinara. Kako su bi ruke bile zauzete uzimam to pakovanje i žurim do kase - objašnjava Beograđanka i dodaje:

svinjetina, meso, mesara, meso u vitrini
foto: Shutterstock, Ilustracija

- Bacila sam pogled na policu ispod i videla da isto pakovanje mešanog košta 470 dinara. Dolazim do kase u onoj žurbi i izvukla sam bila karticu da platim i da požurim kući. Kad ono račun izlazi 517 dinara! Videla je da držim karticu u rukama i da žurim, ali u onoj gužvi sam pitala kako 517 dinara kada je na akciji. Ona je drsko odgovorila: "Zašto ne gledate malo bolje, ovo nije svinjsko meso nego juneće". Mirno i staloženo sam odgovorila da je to meso stajalo na mestu gde je svinjsko te da nisam obratila pažnju, a ona je nastavila u istom tonu.

"Šta me to briga, nisam ja kriva što ne gledate. Vi ih premeštate, a mi ne možemo da idemo za vama i vraćamo na mesto."

kasa, fiskalizacija, fiskalni račun, fiskalna kasa
foto: Shutterstock

Brašno na rafu 55 dinara

Na kasi 78

- Istog dana sam uzela kilogram brašna u drugoj prodavnici koje je bilo na akciji i košta 55 dinara. Kada sam došla na kasu i platila račun videla sam da sam neki artikal više platila nego što jeste i videla da je brašno 78 dinara, a ne 55 kao što je istaknuto na rafu.

Beograđanka kaže i da je bila šokirana zbog njenih reči.

- Bila sam u žurbi i niti sam imala vremena da se raspravljam niti da se vratim da zamenim. U redu je kriva sam jer nisam pogledala lepo, ali u gužvi sa punim rukama nisam ni stigla. Dešavalo mi se da mi naplate veću cenu na kasi, a niža cena bude na rafu. Ovo je njen bezobrazluk jer se tako obraća mušterijama umesto da lepo kaže u čemu je problem.

Kurir.rs

Bonus video:

02:38

MESO IZAZIVA AGRESIJU KOD LJUDI! Glumci promenili ishranu, pa doživeli transformaciju: Imam više energije A JEDEM HOT DOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja