MISTERIJA NESTANKA LEPE DEVOJKE IZ ZRENJANINA: Beba je plakala u pola noći, muž video da je nema - "Ne bi nikada ostavila DETE"
Foto: Printscreen/Facebook

MISTERIJA NESTANKA LEPE DEVOJKE IZ ZRENJANINA: Beba je plakala u pola noći, muž video da je nema - "Ne bi nikada ostavila DETE"

Društvo -

"Informacije su sve još uvek iste. Nemamo ništa novo. Nadamo se najboljem", reči su sestre devojke (20) iz Zrenjanina koja je nestala u Beogradu u noći između četvrtka i petka, oko dva sata posle ponoći, i od nje još uvek nema ni traga ni glasa!

Prijateljica rekla je da je ona stalno pričala o ćerkici, da je jako vezana za nju.

- Svi smo jako zabrinuti. Želimo da se što pre vrati kući. Sve ćemo rešiti, samo neka se vrati. Tu smo joj kao podrška - rekla je ona.

Muž joj poslao poruku i video da je nema

Kako je sestre od tetke ranije ispričala, ona je poslednji put viđena u kući u Kaluđerici u kojoj živi zajedno sa suprugom i ćerkicom.

- To veče, njen muž vratio se sa posla i legao da spava. Ona je ostala sama sa bebom, uspavljivala je. Oko 2 ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko, jer se beba probudila i počela da plače. S obzirom na to da nije odgovarala, a beba nije prestala da plače, njen suprug je ustao i tada je shvatio da je nema - priča za "Blic" zabrinuta sestra.

Ona tvrdi da su je od tada neprekidno zvali, ali joj je telefon bio isključen. Takođe, ističe da niko od porodice i prijatelja ne zna šta je večeri imala obučeno.

Podsećamo, devojka (20) iz Zrenjanina nestala je u Beogradu u noći između četvrtka i petka oko dva sata posle ponoći.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track