AMBER ALERT PREKINUO JUTARNJI PROGRAM NA KURIR TV! Ovako će izgledati funkcionisanje sistema "PRONAĐI ME" u praksi (VIDEO)
Foto: Kurir TV

uživo

AMBER ALERT PREKINUO JUTARNJI PROGRAM NA KURIR TV! Ovako će izgledati funkcionisanje sistema "PRONAĐI ME" u praksi (VIDEO)

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prezentaciji i puštanju u rad sistema "Pronađi me" za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Dozvolu za puštanje u rad ovog sistema izdao je predsednik Vučić, nakon potpisivanja sporazuma između resorsnih ministarstava, a javnosti će na licu mesta biti prezentovano kako će izgledati i funkcionisati alarmni sistem kada neko dete u Srbiji nestane.

A kako će to izgledati u praksi mogli su da vide gledaoci jutarnjeg programa Redakcija na Kurir TV. Naime, dok je voditeljka Olja Lazarević razgovarala sa svojim gostom, prekinuo ih je zvučni alarm i glasovno obaveštenje.

Pogledajte kako je to izgledalo u programu uživo:

00:44

AMBER ALERT PREKINUO JUTARNJI PROGRAM NA KURIR TV! Ovako će izgledati funkcionisanje sistema PRONAĐI ME u praksi

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:54

SISTEM AMBER ALERT POD IMENOM PRONAĐI ME STUPA NA SNAGU 1. NOVEMBRA! Evo kako će funkcionisati i koje su institucije uključene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track