TURISTIČKI CVET za 2023. godinu: U toku je najuzbudljiviji deo - onlajn glasanje internet publike za prestižnu nagradu!
Foto: Promo/Miljan Bosnić

TURISTIČKA ORGANIZACIJA SRBIJE VAS POZIVA:

TURISTIČKI CVET za 2023. godinu: U toku je najuzbudljiviji deo - onlajn glasanje internet publike za prestižnu nagradu!

Društvo -

Pripremite se za glasanje! Renomirana nagrada u oblasti turizma - „Turistički cvet 2023”, sad je nadohvat ruke. Ovo ugledno priznanje čeka da se dodeli osobi ili projektu koji su na originalan način promovisali Srbiju ili dali znatan doprinos razvoju turizma. Iskoristite priliku da glasate za najbolje do 8. novembra i tako pomognete žiriju u donošenju pravih odluka.

Promocija turističkih iskustava

Svako ko je na inovativan način podelio svoja putnička iskustva putem bloga, delio fotografije sa svojih putovanja, unapređivao turizam ili izradio projekte koji su doprineli razvoju turizma u Srbiji može se kvalifikovati za prestižnu nagradu „Turistički cvet 2023” i samim tim postati jedan od kandidata.

Vaš doprinos i podrška su od suštinskog značaja za razvoj turizma i promociju vrhunskih turističkih iskustava. Turizam ima moć da poveže svet, a „Turistički cvet” da prepozna najbolje.

turistički cvet
foto: Promo/Miljan Bosnić

Takmičenje u ukupno sedam kategorija

Glasanje je moguće na zvaničnom sajtu www.turistickicvet.rs. Posetioci sajta imaju pravo da izaberu jednog kandidata u svakoj od sedam kategorija. Onlajn glasanje je počelo 25. oktobra i traje do 7. novembra u ponoć.

Sad je red na vas, dajte glas za ovih sedam kategorija:

  1. Turistička organizacija
  2. Turistička manifestacija
  3. Turistička agencija
  4. Ugostiteljski objekat za smeštaj: Hotel/Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj
  5. Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promociji turizma
  6. Influenser/Bloger
  7. Elektronski ili štampani medij za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije

Putovanja omogućavaju upoznavanje različitih kultura, tradicija, običaja i načina života. Ova iskustva otvaraju vrata razumevanju i toleranciji prema drugima, često menjajući način na koji neko posmatra svet.

Dokaz vrhunskog kvaliteta

Turistički cvet” se s ponosom može nazvati najprestižnijom nagradom u okviru turizma, i to s dobrim razlogom. Već decenijama je ovo priznanje simbol vrhunskog kvaliteta i izuzetnog doprinosa turističkoj industriji. Ono što je posebno značajno jeste da se svake godine prijavi ogroman broj kandidata, što jasno ukazuje na veliko interesovanje i poštovanje prema ovoj nagradi.

Srpski turizam je kroz godine postigao impresivne rezultate, a priznanje „Turistički cvet” predstavlja još jedan dokaz toga. Ova nagrada se dodeljuje još od 1982. godine, s kratkim prekidom od 1992. do 1994. godine, kad se Turistički savez Srbije transformisao u Turističku organizaciju Srbije.

Prošlogodišnji dobitnici kao inspiracija

Pobednici i ponosni nosioci prošlogodišnjeg „Turističkog cveta” svetli su primer kako predan rad i izuzetnost u turističkoj industriji donose zasluženo priznanje.

Evo ko su bili dobitnici u različitim kategorijama:

Turistička organizacija grada Loznice (kategorija: Turistička organizacija)

Beogradski maraton (kategorija: Turistička manifestacija)

Turistička agencija „Taraturs”, Bajina Bašta (kategorija: Turistička agencija)

Muzejsko-turistički kompleks Šarganska osmica, Mokra gora (kategorija: Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga)

Influenser/bloger Boris Radošević (kategorija: Lutajući putnik)

Ovi izvanredni pojedinci, organizacije i manifestacije postali su inspiracija za celu industriju. Njihova priča govori nam da se trud, strast i inovacija nagrađuju.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track