MAJKA OTETOG SRBINA U GAZI NE GUBI NADU! Imam teških trenutaka, ali ne dam da me BOL SAVLADA
Foto: Privatna arhiva, Kurir TV, EPA Mohammed Saber

optimista

MAJKA OTETOG SRBINA U GAZI NE GUBI NADU! Imam teških trenutaka, ali ne dam da me BOL SAVLADA

Društvo -

Idit Ohel izjavila je da mora da bude jaka majka dok veruje da će se oslobađanje njenog sina u Gazi završiti pozitivnim ishodom. Najmanje 220 ljudi pripadnici Hamasa oteli su 7. oktobra u Izraelu.

Među onima koji su odvedeni u Pojas Gaze, najverovatnije u tunele Hamasa nalazi se i Alon Ohel, srpski državljanin koji još nije pušten. Alonova majka Idit Ohel izjavila je u Izraelu kako veruje da će njen sin biti oslobođen.

"Alon je kobnog jutra bio na muzičkom festivalu sa prijateljima. On inače studira muziku, svira klavir. Čim su čuli rakete i videli šta se dešava oko njih, znali su da se nešto jako loše dešava", rekla je između ostalog za Republiku Idit Ohel.

Potom je naglasila da u prvi mah nije znala šta da radi.

"Pitala sam se šta da radim. Da li da ustajem iz kreveta ili da se borim. Onda sam shvatila da treba da širim pozitivnu energiju, da motivišem sve oko sebe. Ako ja kao majka budem snažna, biće i svi

Ta energija preći će i na Alona. Pre nego što zaspim sećam se svega što je bilo. Verujem u njegov povratak. Vidim ga nasmejanog, doživljavam ga nasmejanog. Imam teških trenutaka ali ne dozvoljavam da bol upravlja mnome", rekla je Idit Ahel u Izraelu.

Ona je iskoristila priliku da se pred novinarima zahvali Vladi Srbije na svesrdnoj pomoći naglašavajući da je pitanje terorizma važno za ceo svet.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track