ŽENA PRIJAVILA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE NA POSLU! Od menadžmenta umesto zaštite dobila jeziv odgovor: "Moraš da ćutiš, to je..."
Foto: Profimedia

BRUKA

ŽENA PRIJAVILA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE NA POSLU! Od menadžmenta umesto zaštite dobila jeziv odgovor: "Moraš da ćutiš, to je..."

Društvo -

Jedna korisnica Tvitera izvesno vreme trpela je seksualno uznemiravanje na poslu, a kada je rešila da to i prijavi nadležnima u firmi, dobila je sramni odgovor!

- Seksualno uznemiravanje na poslu, prijavljeno, a odgovor koji sam dobila je: "Moraš da radiš sa njim i ćutiš, to je direktorkin brat." Nikad sjajnije vreme za prekid radnog odnosa - napisala je ova korisnica na Tviteru.

Kada su joj korisnici poručili da mora da se obrati osobi zaduženoj za uznemiravanje, ona je navela da joj je upravo onakav odgovor dobila od osobe zadužene za to.

uznemiravanje, posao, otkaz
foto: Printscreen Tviter

- Ovako nešto ne mogu da komentarišem niti podržim, što se tiče pravne pomoći javite se ako želite, ako ste se već konsultovali sa nekim, budite istrajni i srećno - napisala je jedna korisnica.

Mnogi su je savetovali da tuži firmu.

- Treba da ideš sa prijavom dalje od kompanijskog menadžmenta. Policija ili ko je već nadležan - glasi jedan od komenatara.

- Borba sa vetrenjačama. Ako nemaš živaca da se petljaš s tim, traži drugi posao - napisao je jedan korisnik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track