"BITI POLICAJAC NE ZNAČI SAMO NOSITI UNIFORMU, VEĆ BRINUTI O DRUGIMA": Humani polaznici 39. klase se pismom zahvalili starešini
Foto: Printscreen/Facebook

mup srbije

"BITI POLICAJAC NE ZNAČI SAMO NOSITI UNIFORMU, VEĆ BRINUTI O DRUGIMA": Humani polaznici 39. klase se pismom zahvalili starešini

Društvo -

MUP Srbije sa ponosom je objavio pismo polaznika 39. klase COPO upućeno njihovom starešini u kom su izrazili veliku zahvalnost, aupravo oni su pomogli velike humanitarne akcije u kojima su sa zadovoljstvom učestovali.

- Biti policajac ne znači samo nositi uniformu, već brinuti o ljudima, poštovati onog pored sebe i biti human - najvažnija je lekcija koju su polaznici 39. klase COPO naučili od svog starešine Branka Oklobdžije.

Čovek sa neiscrpnom energijom i vođa tima u kojem za svakoga ima mesta i vremena.

Naučio ih je šta znači nositi policijski “dres” i usadio im ljubav prema uniformi i domovini, bodrivši ih da nikada ne odustanu od sebe i svojih želja.

Polaznici 39. klase COPO više puta su donirali novac u humanitarne svrhe, a sada su, kao poklon za rastanak svome starešini, učinili još jedno dobro delo. Sakupili su značajnu sumu novca za lečenje obolele dece i položili najznačajniji test, test humanosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track