PRODUŽEN ROK ZA KORIŠĆENJE POPUSTA ZA OKTOBARSKE RAČUNE Paunović: Možete ih platiti BEZ TROŠKOVA PROVIZIJE i putem APLIKACIJE
Milica Paunović, Foto: Kurir Televizija

kurir tv

PRODUŽEN ROK ZA KORIŠĆENJE POPUSTA ZA OKTOBARSKE RAČUNE Paunović: Možete ih platiti BEZ TROŠKOVA PROVIZIJE i putem APLIKACIJE

Društvo -

Štrajk radnika pošte je uzrokovao da građanima kasne oktobarski računi što je stvorilo redove na šalterima „Infostana“. Jedno od glavnih nedoumica jeste to što građani ne znaju da li je rok za plaćanje sa popustom produžen ili ne. Upravo zbog toga reporter „Redakcije“ Saša Dobrijević je u objektu „Infostana“ kako bi dobio precizne informacije.

On je saznao da li su i danas gužve na šalterima za uplatu računa od Milice Paunović, služba za medije JK „Infostan tehnologije“.

Nakon što je poželela dobro jutro gledaocima Kurir televizije, obavestila je sledeće:

- Produžili smo rok za korišćenje popusta na oktobarske račune do 30. novembra, tako da svi korisnici komunalnih usluga koji ostvaruju pravo na popuste ne moraju brinuti. Imate dovoljno vremena da umanjite svoje račune do tog datuma. Ovi dani su doneli povećanu posetu, s obzirom na akciju Reprograma duga za korisnike komunalnih usluga koja se nudi po najpovoljnijim uslovima - rekla je.

02:49

PRODUŽEN ROK ZA KORIŠĆENJE POPUSTA ZA OKTOBARSKE RAČUNE Paunović: Možete platiti račune BEZ TROŠKOVA PROVIZIJE i putem APLIKACIJE

Kako je veliki broj korisnika koji dolaze po oktobarske račune Infostana, Paunović je istakla da su se trudili da ih udobno smeste, omoguće osveženje i topli napitak dok rešavaju svoje dugove.

- Bitna informacija za naše korisnike jeste da mogu platiti račune bez troškova provizije na svim ekspoziturama i u zgradi direkcije preduzeća. Takođe, mogu preuzeti račun putem mobilne aplikacije e-Sanduče i platiti ga jednim klikom, koristeći različite platne kartice. Naši građani lako razumeju situaciju kad dođu jer se trudimo da budemo ljubazni i uslužni. Naši kolege se trude da pruže maksimalnu pomoć i objasne svim korisnicima kako da plate svoje račune brzo i jednostavno - istakla je Paunović i dodala:

Primetili smo da su na ekspoziturama uglavnom dolazili stariji sugrađani. Zato smo se potrudili da im obezbedimo udobnost i toplinu dok su kod nas. Mlađi korisnici češće koriste mobilne aplikacije i portale za plaćanje računa.

Nema potrebe za brigu jer smo produžili rok za plaćanje računa sa popustom do kraja meseca. Takođe, podsećamo korisnike da je u toku akcija reprograma duga gde mogu plaćati svoje dugove na rate uz otpis kamate i umanjenje glavnog duga. Posebne pogodnosti su obezbeđene za penzionere i korisnike evidentirane u Gradskom centru za socijalni rad.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:34

Policija izvlači smrskani Pežo nakon nesreće u Borči

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja