FILIP (21) NESTAO U MESTU KLENAK Drugovi otkrili detalje: Odvezao se u 8 sati ujutru, SAMO DVE STVARI JE PONEO
Foto: Printscreen/Nestali Srbija

FILIP (21) NESTAO U MESTU KLENAK Drugovi otkrili detalje: Odvezao se u 8 sati ujutru, SAMO DVE STVARI JE PONEO

Društvo -

"Filip je dečko za primer. Nije se svađao, nije imao probleme. Vredan momak. Radi u fabrici, živi sa majkom, a brinuo se i o baki..." Ovako, s ponosom, ali duboko zabrinuti, pričaju drugovi Filipa Urumovića (21), mladića koji je nestao 20. novembra u mestu Klenak.

Okolnosti pod kojima je nestao posebno su skrhale njegovu porodicu, pa ni majka ni otac nemaju snage da pričaju o svemu što se desilo.

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - priča jedan od četvorice drugova.

Sva četvorica ističu da je bio primeran, da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

- Njegovi su jako potrešeni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku - dodaju drugovi, zatečeni svime što se desilo.

"Molimo se samo da ga nađu živog", poručuju slomljeni.

Oni će sutra i sami organizovati potragu za Filipom. Njegovi drugari imaju želju da se što više ljudi okupi sutra u 9 časova ujutru, na starom mostu i da pomognu oko potrage svojim prisustvom i bilo kakvom dodatnom opremom u vidu čamaca i bilo čega drugog što bi pomoglo u potrazi.

Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

02:22

ŽENA GA VARALA SA DRUGOM, RAZVEO SE, PA NESTAO?! Komšije o bivšoj zvezdi Granda Darku Filipoviću: Nema ga već POLA GODINE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track