"NEMOĆNI SMO, SVE UKAZUJE NA NAJGORE" Drugovi nemo gledaju u reku, slomljeni zbog Filipovog nestanka: Jedna stvar OTEŽAVA POTRAGU
Foto: Printscreen/Nestali Srbija

"NEMOĆNI SMO, SVE UKAZUJE NA NAJGORE" Drugovi nemo gledaju u reku, slomljeni zbog Filipovog nestanka: Jedna stvar OTEŽAVA POTRAGU

Društvo -

Drugog dana od nestanka mladog Filipa Urumovića (21) tužne oči njegovih prijatelja uprte su u reku sa mesta gde je poslednji put viđen. Nije ih sprečilo kišovitio i hladno vreme u potrazi za drugom za kojeg i dalje gaje nade da je živ, ali se ipak pribojavaju tragičnog epiloga.

Oni otkrivaju da ni drugog dana nema ni traga od Filipa i da će uprkos lošem vremenu nastaviti da pretražuju teren gde je poslednji put viđen.

- Sakupili smo se svi koji smo dobri sa njim i trudimo se maksimalno da se angažujemo i da potragu proširimo svuda - kaže Filipov drug.

I dalje se nadaju da je živ, ali, kako kažu, okolnosti ukazuju na tragediju.

- Došlo je nas oko pedesetak, imamo dva čamca i jedan brodić. Obilazili smo obalu reke, ali smo nemoćni, jer nemamo dobru opremu. Nadamo se da će se u potragu uključiti ljudi sa strane. Mi se nadamo da je on živ i dalje, ali nažalost sve ukazuje na ono najgore. Trudimo se svi, dajemo sve od sebe, ali u tome svemu će nam biti potrebna pomoć nadležnih institucija - saglasni su Filipovi drugovi.

Podsećamo, Filip Urumović (21), nestao je 20. novembra u mestu Klenak, a poslednji put viđen je kod starog železničkog mosta gde je pronađen njegov automobil sa ključevima.

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - priča jedan od četvorice drugova.

Sva četvorica ističu da je bio primeran, da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track