KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NE MOŽEŠ, POGLEDAJ OVU PRIČU! Dada pati od Daunovog sindroma, a radi dva posla: Hoću da budem BOGATAŠ
Foto: Kurir tv

kurir tv

KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NE MOŽEŠ, POGLEDAJ OVU PRIČU! Dada pati od Daunovog sindroma, a radi dva posla: Hoću da budem BOGATAŠ

Društvo -

"Linija je tanka između onog što se željom naziva. Upravo ta jaka vera u ostvarenje svojih snova i neiscrpna nada pokreću jednog mladog momka, Dadu.

Dado
foto: Kurir tv

- Volim da radim, nadam se da ću raditi, da ću primati platu, da ću imati svoju kuću ovde. Da platim račune, da idem u prodavnicu, da imam svoj stan, da imam svoj auto - kaže Dado za Kurir TV.

Dado je poznat Subotičanima iz kluba inkluzivnog centra "Zvuci srca", gde rade osobe sa smetnjama u razvoju, često ga možete zateći kako uz osmeh služi goste.

Dado
foto: Kurir tv

Ispričao je kako izgleda jedan njegov dan.

- Moj jedan dan je kada se probudim, ustajem, ne palim televizor, jedem doručak. Kada dođem, odmah radim, samo ovde kuvam kafu, služim, malo popričam - isrpričao je.

Od svog truda i rada, planira da putuje svetom. Želi da ide sam, a posebno je zainteresovan za jednu destinaciju: Budvu.

- Zato što tamo imaju lepe plaže, a više je luksuznije. I more, novac, brze automobile.Želim da živim kao bogataši.

02:54

KAD POMISLIŠ DA NEŠTO NE MOŽEŠ POGLEDAJ OVU PRIČU! Momak sa Daunovim sindromom koji radi dva posla, dokazuje da su svi snovi OSTVARIVI

Da bi ostvario svoje snove nakon završene specijalne osnovne i srednje škole, i prošavši kurs za masera. Već dve i po godine, pomaže ljudima i čini čuda.

- Volim to, ali na početku je teško pokrenuti posao, kao ovde, treba malo reklame, medija, da se proširi. Mediji dolaze stalno, stalno, stalno. Radim dva posla. Oni su me podržali, ovo je način da im se odužim - rekao je .

Aktivan je i na društvenim mrežama, tu se ponekad zabavlja, ali i promoviše svoje veštine. Planira uskoro organizovati humanitarnu akciju, gde će masirati za novac i donirati ga klubu u kom radi. To je Dado. Momak koji veruje u ostvarenje snova, čineći svakodnevicu sebi i drugima lepšom."

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:22

SLIKAR ROĐEN SA DAUNOVIM SINDROMOM: Njegove slike krase ministarske kabinete, Beli dvor i objekte u inostranstvu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track