BEOGRAĐANKA PETORO VRATA SA MONTAŽOM PLATILA 172.000 DINARA PA SE POŽALILA! Firma joj odbila reklamaciju, obrazloženje je šokantno
Foto: Shutterstock

PREVARENA

BEOGRAĐANKA PETORO VRATA SA MONTAŽOM PLATILA 172.000 DINARA PA SE POŽALILA! Firma joj odbila reklamaciju, obrazloženje je šokantno

Društvo -

Jedna Beograđanka požalila se na društvenim mrežama na firmu koja je navodno prevarila sa ugradnjom vrata za šta je platila 172.000 dinara!

Naime, na Instagram stranici Serbialive_beograd pojavila se objava u kojoj Beograđanka upozorava ljude da paze gde i od koga kupuju.

- Ovim putem želela bih da skrenem pažnju svim ljudima da obrate pažnju gde kupuju i od koga. U oktobru su kupljena sobna vrata, pet komada čiji je iznos sa montažom 172.000 dinara. Pored toga što za isti iznos nismo blagovremeno dobili fiskalni račun u prilogu vam šaljem neke od fotografija kako izgledaju ugrađena vrata - napisala je ona u objavi i dodala:

vrata, majstor
foto: Instagram Printscreen/Serbialive_Beograd

- Nakon jednomesečnog dopisivanja i odlaženja u poslovnicu nisu ispoštovali ništa i nisu uvažili reklamaciju uz obrazloženje da je sve u redu i da je sve funkcionalno. Slike koje dostavljam su iz kataloga kako je trebalo da ispadne i iz mog stana kako je ugrađeno da napravite poređenje šta sam tražila, a šta sam dobila - napisala je ona i objavila fotografije vrata na kojima se vidi da ugradnja navodno nije dobro urađena.

Kurir.rs/ Serbialive_beograd

Bonus video:

06:51

OPREZ! Internet je prepun šema koje vrbuju ljude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track