ŠTA JE NAJČUDNIJE ŠTO STE DONELI KUĆI PIJANI: Ovo pitanje je na mrežama donelo urnebesne odgovore! Mnogi će vas zasmejati do suza
Foto: Profimedia

sećate li se i vi

ŠTA JE NAJČUDNIJE ŠTO STE DONELI KUĆI PIJANI: Ovo pitanje je na mrežama donelo urnebesne odgovore! Mnogi će vas zasmejati do suza

Društvo -

Desi se čoveku da se opusti sa društvom, da popije neku. Desi se da popije i neku više. I na tu više još poneku. I onda svašta zanimljivo se desi u njegovom životu a da on toga zapravo nije ni svestan.

Tek kad se mamuran probudi i opazi oko sebe predmete i stvari, pa i osobe, koji mu nikako ne pripadaju pokuša da "premota film". To obično nikuda ne vodi, jer sećanje ne služi kako treba. I da ne bude zabune, ne odnosi se ovo samo na muškarce, ne bismo da se žene osete dikriminisanim. Istina, muški su kudikamo u većoj prednosti u ovoj priči.

A kad taj neko pozove prijatelje da proveri sa njima, a oni odmah ukapiraju da on nema pojma - stvara se idealna prilika da nakite i dodaju toliko da je bolje da sledećih pet dana ne izlazi među narod. Stoga, kad god možete izbegavajte ovu opciju. Poznata vam je?

Neko je na društvenim mrežama postavio pitanje: "Šta je najčudnija stvar koju ste doneli kući pijani?" i usledio je niz veoma zanimljivih odgovora poput: "Muške gaće. I to na sebi. A nisu moje".

Šta ste vi najčudnije doneli kući pijani? Ili uradili?

Kurir.rs/BiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja