POČEO KAO BERBERIN, A ZAVRŠIO SA "MAGIJOM"! Penzioner iz Knjaževca, poznat kao Ziri, izveo ČUDAN TRIK pred kamerama Kurira (video)
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

POČEO KAO BERBERIN, A ZAVRŠIO SA "MAGIJOM"! Penzioner iz Knjaževca, poznat kao Ziri, izveo ČUDAN TRIK pred kamerama Kurira (video)

Društvo -

Penzioner Dušan Milisavljević iz Knjaževca, poznatiji kao Ziri, čovek je zlatnih ruku. U svom radnom veku bio je angažovan na različitim poslovima i izučio mnoge zanate. Počeo je kao berberin, nastavio karijeru u fabrici nameštaja, a uporedo se usavršio i kao mađioničar.

Ziri
foto: Kurir televizija

- Igrom slučaja otišao sam u Beograd u armiju. Isto sam bio berberin i u vojnoj policiji gde sam služio. Kad su se noževi istupili ja sam pronašao oštrače.

Njegov poznanik tvrdi da je Ziri jedinstvena ličnost po mnogo čemu.

- On je jedinstven po mnogo čemu zato što se bavi raznih zanatima, a ima i nekih specifičnih zanimanjima.

A jednom prilikom dok je radio u fabrici, njegov direktor izrazio se o njemu veoma pohvalno:

- Direktor je jednom rekao: Mene da nema tri dana vi to uopšte ne biste primetili. A da Zirija nema tri dana pola fabrike bi stalo.

A onda ga je zainsteresovala "magija":

Ziri
foto: Kurir televizija

- Došao je jedan mađioničar da gostuje u Minićevu. Ja sam ga gledao i to me je zainteresovalo. Pravim rekvizite sam, marame i kutije kako bih izveo trik. Sve trikove znam.

Pod umentiničim imenom često je nastupao na dečjim rođendanima i priredbama. Nakon koreno to se proredilo, ali on i danas vežba iako je zakoračio u devetu deceniju da bi kako kaže ostao u formi.

Jedan od Zirijevih trikova pogledajte u videu:

02:40

POČEO KAO BERBERIN, A ZAVRŠIO SA MAGIJOM! Penzioner iz Knjaževca, poznat kao Ziri, izveo ČUDAN TRIK pred kamerama Kurira

Kurir.rs/M.V.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track