OTIŠLA JE DO TOALETA, OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG! Otac devojke iz Novog Sada otkrio detalje noći kada je njegova ćerka NESTALA
Foto: Facebook/Milica Tisma

OTIŠLA JE DO TOALETA, OD TADA JOJ SE GUBI SVAKI TRAG! Otac devojke iz Novog Sada otkrio detalje noći kada je njegova ćerka NESTALA

Društvo -

Novosađanka (21) nestala je u nedelju oko 20 časova kada je izašla iz bioskopske sale 10 minuta nakon početka filma koji je otišla da gleda sa bratom i ocem i od tada joj se gubi svaki trag.

Otac je otkrio sve detalje nestanka.

- U nedelju uveče smo krenuli u bioskop u tržni centar "Promenada" u Novom Sadu. Ona je sa bratom otišla da gleda film, međutim, samo što je film počeo nakon 10 minuta, ona je ustala i izašla iz bioskopske sale - ističe on.

Dodaje da je za nestanak svoje ćerke saznao tek nakon završene projekcije filma.

- Dogovorili smo se da mi se jave kada se završi film pa da se nađemo zato što ja ne idem u bioskop. Kada se završio film pozvao me je sin i pitao da li je Milica sa mnom zato što je nije video od 20 časova, praktično od kada je počela projekcija jer mu je rekla da ide do toaleta i nije se više vratila. Odmah sam nestanak prijavio policiji - rekao je zabrinuti otac.

Devojka je visoka 168 centimetara, na sebi je imala teget jaknu i crveni duks i ima kovrdžavu kosu.

Otac je zamolio sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovoj ćerki da se jave policiji ili da pozovu njega telefonom na broj 065 327 5359.

(Kurir.rs/Informer/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track