GRAD VRANJE ODLUČIO: Uspešnim studentima biće dodeljene OVE NAGRADE, dodeljuju se na osnovu Konačne rang liste
Foto: Kurir/T.S.

GRAD VRANJE ODLUČIO: Uspešnim studentima biće dodeljene OVE NAGRADE, dodeljuju se na osnovu Konačne rang liste

Društvo -

Na osnovu Konačne rang liste i to u pojedinačnom iznosu biće dodeljene nagrade od po 20.000 dinara za studente sa prosekom od 9.25 do 9.50, dok su za studente sa prosekom preko 9.51 opredeljena sredstva u pojedinačnom iznosu od po 30.000 dinara, saopšteno je na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

Odluku o dodeli nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja, doneo je Privremeni organ Grada Vranja na sednici.

Vranje
foto: Kurir/T.S.

Na Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja, blagovremeno je podneto ukupno 76 prijava, od kojih je utvrđeno da 71 prijava ispunjava sve propisane uslove. Privremeni organ Grada Vranja je na sednici, doneo Odluku o dodeli nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja.

Nagrada najboljim studentima dodeljuje se na osnovu Konačne rang liste i to u pojedinačnom iznosu od po 20.000 dinara za studente sa prosekom od 9.25 do 9.50, dok su za studente sa prosekom preko 9.51 opredeljena sredstva u pojedinačnom iznosu od po 30.000 dinara.

Vranje
foto: Kurir/T.S.

Na Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima na teritoriji grada Vranja, blagovremeno je podneto ukupno 76 prijava, od kojih je utvrđeno da 71 prijava ispunjava sve propisane uslove, saopšteno je na zvaničnom sajtu Grada Vranja.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track