IZLUDEO GA KOMŠIJIN ALARM: Srbin se iznervirao pa ostavio poruku preteću poruku vlasniku automobila FOTO
Foto: Shutterstock

zapalio mreže

IZLUDEO GA KOMŠIJIN ALARM: Srbin se iznervirao pa ostavio poruku preteću poruku vlasniku automobila FOTO

Društvo -

Aktiviranje autoalarma definitivno može vlasnika vozila spasiti potencijalnih lopova i eventualne štete, ipak, da njihovo svakodnevno uključivanje može doneti i iznervirane komšije, pokazuje fotografija koja se nedavno našla na internetu, navodno uslikana u Srbiji.

Na društvenoj mreži "Redit", neimenovani korisnik objavio je fotografiju poruke zalepljene na prozoru automobila na kojoj se jasno može pročitati preteći ton iznerviranog muškarca kome je dosta da sluša zvuk alarma komšijskog auta. Iako se ne zna gde je fotografija tačno nastala, kako je objavljena na srpskom delu pomenutog sajta, smatra se da je uslikana negde u našoj zemlji.

"Iznervirao se komšija", napisao je autor ove objave uz priloženu fotografiju.

Kako se može videti i pročitati, ljutito i u pretećem tonu, neko je na papiru napisao šta mu je na umu i to zalepio na prozoru komšijskog auta.

"Ako još jednom uključiš alarm, ostaće ti samo dugmići od auta", stoji na papiru.

Kurir.rs/Blic

Posts from the serbiancringe community on Reddit

Iako su mnogi reditori priznali da je poruka mogla biti napisana i kulturnije, bez ikakvih pretnji, složili su se da su i sami nekada bili "žrtve alarma".

"Apsolutna podrška. Imam u novosadskom kvartu komšiju kome se redovno aktivira alarm i radi celu noć jer je krm*k u komatoznom snu i je*e mu se što pola naselja ne može da spava. A vozilo verovatno ne vredi ni 2.000 evra, da ga je ostavio otključanog niko ga ne bi ni pogledao", napisao je jedan Novosađanin.

Za njim, javili su se i drugi, te iznosili različita mišljenja oko sporne poruke.

"Zaista uredno, čitko i gramatički maltene ispravno. Četvorkica samo zbog sitnih greškica i pretnji nasiljem", "Treba ovakvih heroja da ima svaka ulica", "Imaš i onaj momenat iz filmova gde lopovi gađaju alarm da bi ga vlasnici isključili i mislili da je pokvareno da bi lakše obili. Svakako postoji šansa da je neka greška, ali bezbednost je bezbednost", pisali su oni.Bilo kako bilo, nadamo se da su u ovom slučaju obe strane našle način za razuman dogovor.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:55

KOME DA SE OBRATITE AKO VAM JE DRVO PALO NA AUTOMOBIL? Stručnjak: Postoje dva scenarija, ali BEZ OVOG PAPIRA nećete dobiti odštetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track