OGLASIO SE ZAŠTITNIK GRAĐANA NAKON SMRTI MALIŠANA: Iznenadnu smrt konstatovale dve medicinske sestre koje su ujedno i vaspitačice!
Foto: Printscreen/Youtube

preduzeti svi koraci

OGLASIO SE ZAŠTITNIK GRAĐANA NAKON SMRTI MALIŠANA: Iznenadnu smrt konstatovale dve medicinske sestre koje su ujedno i vaspitačice!

Društvo -

Nakon smrti mališana starog 17 meseci u jednom vrtiću na Novom Beogradu, zaštitnik građana Zoran Pašalić saopštio je da je pokrenuo postupak kontrole rada predškolske ustanove u koju je dete bilo upisano.

Zaštitnik građana će radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem tokom dana izvršiti i neposredan nadzor nad radom kontrolisane predškolske ustanove, navodi se u saopštenju.

- Podaci do kojih smo došli su da je u pitanju iznenadna smrt dečaka, koju su konstatovale dve medicinske sestre koje su ujedno i vaspitačice. O tome su obavešteni svi koji su morali biti obavešteni. Preduzeti su svi koraci, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva biće urađena obdukacija da se tačno utvrdi uzrok smrti - rekao je za RTS zaštitnik građana Zoran Pašalić.

Kurir.rs/ RTS

Bonus video:

02:02

KURIR ISPRED VRTIĆA U KOM JE PREMINULO JEDNOGODIŠNJE DETE: Pokretnut postupak kontrole rada, dogodila se još TRI NESREĆNA SLUČAJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja