"HOĆE LI NAS OVA MANIFESTACIJA ODVESTI U NEKU LEPŠU NOVU GODINU?" Zimska čarolija kraj Morave donosi MNOGO ZABAVE ZA SVE UZRASTE
Foto: Kurir tv

kurir tv

"HOĆE LI NAS OVA MANIFESTACIJA ODVESTI U NEKU LEPŠU NOVU GODINU?" Zimska čarolija kraj Morave donosi MNOGO ZABAVE ZA SVE UZRASTE

Društvo -

Posle Beograda i Novog Sada, i Čačak je prepoznatljivi po manifestaciji "Zimska čarolija kraj Morave". Divan ambijent pored zapadne Morave, dužinom cele ukrašene promenade uz sadržajan program za decu i odrasle, podseća nas zašto su praznici najlepši deo godine.

Bazar, veliki novogodišnji bazar, jelka želja i brojna druga iznenađenja. Ono što posebno privlači pažnju mlađih i starijih Čačana jeste dekorativna rasveta, klizalište i novogodišnji vozić koji će biti postavljeni tokom trajanja manifestacije.

- Sve nam se sviđa, mnogo volimo Čačak, mnogo je lepo. Drugačije nego pre što je bilo, mnogo lepo osvetljeno, napravili su za decu da imaju gde da se igraju i jednostavno kao da si u Čačku, bukvalno - kažu građani Čačka, a i ostali sagovornic potvrđuju.

- To je animacija i to je za decu jako zanimljivo, stvarno prava stvar. Fenomenalno je, mislim da je za decu odlična, odlična stvar i treba češće da bude.

Na desnoj obali reke postavljeni su štandovi sa domaćim proizvodima i rukotvorinama, a posebno atraktivna je ulica Otvorenog srca.

- Evo, izlažemo prirodne proizvode sa sapunčićima i igračkama, sve je u našem štandu. Šumeće kupke su trenutno limitirana serija, za stopala, napravljene baš za ovu priliku. Sve je izrađeno od medijapana, u boji ili u drvenom dizajnu, kao i neke stvari od klerita, kao što su, na primer, ovi toperi za tortu koji su veoma popularni u poslednje vreme - pojašnjavaju trgovci.

02:38

HOĆE LI NAS OVA MANIFESTACIJA ODVESTI U NEKU LEPŠU NOVU GODINU? Zimska čarolija kraj Morave donosi MNOGO ZABAVE ZA SVE UZRASTE

Organizatori Zimske Čarolije potrudili su se da svim Čačanima, ali i brojnim turistima, pruže zanimljiv praznični predah pored reke. Turistička organizacija, zajedno sa Sportskim centrom Mladost, organizuje ovu manifestaciju.

Grad na Moravi postao je prepoznatljiv po rikšama koje menjaju dekoraciju u skladu sa godišnjim dobima, pa su novogodišnje kočije kojima upravlja Deda Mraz na biciklu donele najveću radost najmlađim sugrađanima.

Hoće li nas ova manifestacija odvesti u neku lepšu novu godinu?

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:05

NOVOGODIŠNJA MAGIJA PROKUPAČKOG DVORIŠTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track