NA ZLATIBORU SAŠA MATIĆ I TRUBAČI, TRAŽI SE KREVET VIŠE! Kapaciteti popunjeni, doček nove godine bez snežnog pokrivača
Foto: Kamarad produckija

doček nove godine

NA ZLATIBORU SAŠA MATIĆ I TRUBAČI, TRAŽI SE KREVET VIŠE! Kapaciteti popunjeni, doček nove godine bez snežnog pokrivača

Društvo -

Odbrojavamo sate do kraja radnog dana, barem mi kojima je ovaj petak poslednji radni u ovoj godini, a onda slede pripreme za novogodišnji doček. Sve je spremno verujem i u Zaječaru i na Zlatiboru, odakle se javila dopisnica Kurira Violeta Jovičić:

- Na Zlatiboru je veoma toplo za ovo doba godine, a za novu godinu očekuje se bogat program. 31. decembra u 21 čas na kraljevom trgu svi će moći da uživaju u nastupu Saše Matića, raskošnom vatrometu u ponoć, a očekuju se i trubači.

Nova Godina
foto: Kurir Televizija

Nevena Majstorivić iz turističke organizacije rekla je da je Zlatibor ove kao i prethodnih godina veoma posećen i da su kapaciteti skoro popunjeni:

- Na Zaltiboru je sve spremno za novogodišnu euforiju. Proslava ja praktično počela juče kada je Leontina sa dečjim horom čarolija održala koncert za decu. Bila je organizovana podela paketića. Danas i sutra se očekuje priliv najvećeg broja gostiju. Zaista moram da se pohvalim da su hoteli u potpunosti rasprodali svoje kapacitete. Ima još slobodnog smeštaja u domaćoj radinosti, ali s obziom da rezervacije stižu iz sata u sat i očekujemo da će već danas i sutra ti kapaciteti biti popunjeni tako da će se i ove godine na Zlatiboru tražiti krevet više.

01:48

NA ZLATIBORU SAŠA MATIĆ I TRUBAČI, TRAŽI SE KREVET VIŠE! Kapaciteti popunjeni, doček nove godine bez snežnog pokrivača

A u Zaječaru je uvertira za doček bio koncert Radeta Šerbedžije, dok će za najluđu noć nastupati Tropiko bend. Za one koji se opredele za doček u Zaječaru predviđeni su besplatni topli napici. Novogodišnji dekor je tu, ali nedostaju prave snežne pahulje kao i na drugim mestima širom Srbije.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:15

Zlatibor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track