ŠOKANTAN PODATAK O BROJU MRTVIH U SVETU! Predsednik Kolor presa: Mediji ne daju pravu sliku, živimo u NAJBOLJEM SVETU?! (VIDEO)
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

ŠOKANTAN PODATAK O BROJU MRTVIH U SVETU! Predsednik Kolor presa: Mediji ne daju pravu sliku, živimo u NAJBOLJEM SVETU?! (VIDEO)

Društvo -

Poslednji radni dan u 2023. godini. Svako će na svoj način pamtiti lepe i pokušati da zaboravi ružne stvari. Mnogo je događaja koji su obeležili svet, ali i našu zemlju,u ovoj godini. Kažu "Postoje mnogo bolje stvari napred, nego one koje ostavljamo iza sebe." Ipak, da bismo bolje razumeli sve što nam dolazi i znali kakve promene treba da pravimo u svom životu i okolini, moramo da poznajemo i sadašnji trenutak i zbivanja oko nas.

coban
foto: Kurir Televizija

O godini u retrovizoru ali i onome što predstoji razgovaramo danas sa Robertom Čobanom, predsednikom Kolor pres grupe.

- Trudim se da svako godinu ispraćam sa osmehom. Prosto život je takav, ne možete očekivati da će sve uvek biti lepo. Ne možete sad da isplanirate ovu nedelju i da očekujete sa sigurnošću da će sve teći kako treba. U životu dolazi do neočekivanih preokreta, pa ni godina koju ispraćamo nije izuzetak - rekao je Čoban i dodao:

01:28

ŠOKANTAN PODATAK O BROJU MRTVIH U SVETU! Predsednik Kolor presa: Mediji ne daju pravu sliku, živimo u NAJBOLJEM SVETU?!

- Sećete se kad je pre tri godine, sada će biti četiri došla korona i sve planove nam poremetila. Mi smo sa jednom kompanijom u Ukrajini napravli jedan godišnji dogovor da nam budu sponzori i počeo je rat pa je sve moralo da čeka četiri meseca zbog toga. Morate ako živite na planeti zemlji, a posebno u ovom našem regionu gde uvek postoji nešto i onda kada se u svetu ne događa ništa posebno. Uvek se nešto dešava. Moraš sebe graditi tako da kažeš ok, pao je meteor, očistiti prašinu i ići dalje. Bitno je da sebe izgradiš tako da ne doživiš teški stres ako se nešto desi, a ova godina je bila puna stresnih dešavanja.

Kaže da stvari nisu toliko strašne kako nam izgledaju:

- Mi vidimo strašne događaje na sve strane, ali tu veliki uticaj imaju mediji. Po statistikama zapravo mi sada živimo u najboljim mogućim svetovima. Podaci govore da je sada u svetu manji broj mrtvih nego ikada u istoriji, kao a i stepen siromaštva je najmanji. Ono zbog čega nam se čini da su stradanja sada veća nego ikada jesu mediji koji nas maltene simultano slikom obaveštavaju kada se desi neki tragični oružani ili teroristički napad. Ratova je bilo i ranije veoma puno, samo što o tome nismo bili tako često obaveštavani i na takav način.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:48

ĐOLETA ŽALE KAO TITA! Robert Čoban: Od Josipa Broza NIKO nije ŽALJEN na prostorima bivše Juge kao Balašević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track