NEKI SRBI SMATRAJU DA JE OVE KUĆNE APARATE BESMISLENO IMATI U KUĆI: Oko jednog uređaja nastao pravi haos na mrežama
Foto: Shutterstock, Ilustracija

polemika

NEKI SRBI SMATRAJU DA JE OVE KUĆNE APARATE BESMISLENO IMATI U KUĆI: Oko jednog uređaja nastao pravi haos na mrežama

Društvo -

Mašina za pranje sudova, mikrotalasna, kuhinjaska vaga, mašina za rezance, neki su od kućnih aparata koje pojedini građani smatraju nepotrebnim.

Na društvenoj mreži X pokrenula se polemika oko toga koji kućni aparati nisu preko potrebni u domaćinstvima.

- Navedite kućni aparat koji je totalno besmisleno imati, evo da počnemo sa mašina za pranje sudova - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

- Za mene mikrotalasna, rerna za večite samce. Ne bih je kupila nikad - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ja dva tanjira nisam oprala bukvalno, Bog blagoslovio mašinu za sudove, nemoj da me traumiraš. Evo mutilica za nes, kupila sam je jer je roze, a mi i ne pijemo nes.

aparati
foto: Profimedia

Sudeći po komentarima neki građani smatraju da su u kući nepotrebne i mašina za mlevenje mesa, mikrotalasna, pa i sokovnik koji odvaja pulpu.

- Podsetio bih samo da dok nisu postojale mašine za pranje veša žene nisu morale da idu u teretanu da bi im ojačale ruke. Sad se bacaju pare i na mašinu i na teretane. Pa, sad vi kažite da nije tako - glasio je jedan od komentara, dok u drugom stoji:

- Kuvalo za vodu. Zauzima prostor besmisleno. Što se mene tiče fen za kosu jer nikad u životu nisam sušio kosu fenom. Kuhinjska vaga - navodi se u komentarima.

Na spisku građana našla se i mašina za rezance.

- Mašina za sudove je besmislena ako živiš sam. Mikrotalasna je besmislena ako ti samo služi za kokice. Ali je top za podgrevanje hrane, ako hrana postoji u toj kući.

Bonus video:

01:21

BOJLER MOŽE DA BUDE FATALAN KAO I BOMBA: Izbegnite eksploziju i strujni udar! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track