"MAJKU SMO NA POČINAK VEČNI STAVILI JUČE" Smiljana posle sahrane došla kući, pa DUŠU ISPLAKALA kad je videla šta se desilo
Foto: JKP Pogrebne usluge

"MAJKU SMO NA POČINAK VEČNI STAVILI JUČE" Smiljana posle sahrane došla kući, pa DUŠU ISPLAKALA kad je videla šta se desilo

Društvo -

Mnogi ljudi se nakon gubitka voljenih osoba susretnu sa neobjašnjivim stvarima.

Naime, jedna Smiljana je na svom Tviter profilu objasnila zašto ju je jedna bubamara naterala da "dušu isplače" ali i da oseti onu trenutnu sreću u svoj tuzi koju oseća nakon gubitka majke.

A onda je svojom pričom pokrenula druge da podele svoja iskustva.

"Danas mi je uletela bubamara u kuću. Dušu sam isplakala jer... kada smo majku na počinak večni stavili juče, šapnula sam joj da je čekam da mi dođe kao buba mara (ime joj Mara). Duša mi je pukla ali i sreće varnica se stvorila", napisala je Smiljana, te kasnije dodala da ista bubamara neće da ode iako joj je dala šansu "na sunčan dan da odleprša".

tvit
foto: Printscreen

Njena objava dirnula je mnoge ali i podsetila da su slične situacije i sami doživljavali.

"Tako i mene posećuje uvek isti leptir na grobu moje bake i deke. I tako već godinama", "I moja baka je isto doživela sa leptirima kada je deka preminuo - viđala je leptira na terasi od dana kada je preminuo i na svaki važan dan - kad sam se ja rodila, brat, itd", "Uvek će biti takvih znakova, samo treba pogledati oko sebe. Veruj mi", "To je Majka došla da ti kaže da je sve dobro i da se smeješ i raduješ, iako strašno zvuči! Znam iz iskustva sa mnogima koji su promenili dimenziju, posete nas kroz pticu, životinju, buba maru, leptira, pesmu", "Kad mi je preminuo suprug dugo me je dočekivao na ulaznim vratima jedan divan veliki leptir", bili su samo neki od komentara ispod Smiljanine objave.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track